Huono olo rokotusten/verikokeiden jälkeen

Vierailija

Aina kun menen rokotukseen tai verikokeeseen, voin pahoin pistoksen jälkeen. EN pelkää piikitystä, kaikki sujuu hyvin ennen piikkiä ja piikin aikana. Mutta kun toimenpide on ohi, alkaa pyörryttää, puskee hikeä ja äänet vaimenevat. Tämä tapahtuu siis AINA minkä tahansa piirityksen yhteydessä ja on tapahtunut jo lapsuudestani lähtien. En ole kuitenkaan kokenut koskaan lapsuudessani mitään traumaa mistä tämä voisi saada alkunsa.
Onko tämä alitajunnan reaktio, josta en pääse koskaan eroon?

Entä kun joskus saan lapsia, vaikuttaako tämä raskausaikana?

Kommentit (4)

Vierailija

 Itselläni sama asia, verenpaine muutenkin alhainen ja kun alitajuisesti  kuitenkin näitä tilanteita jännittää, vaikka näennäisesti olen rento, niin toimenpiteen jälkeen alkaa huimaamaan. Nuo oireethan siis, mitä kuvasit, on klassisia huimausoireita. 

Opiskelen hoitajaksi, pistellään paljon toisiamme opetusmielessä ja mua huimaa aina. Kun on päivän ollut pisteltävänä niin sitä kävelee autolle polvet vetelinä kuin ois juossut maratonin eikä ollut vaan muutaman epävarman opiskelijakaverin ronkittavana. Että vaikka en ole neulakammoinen, niin ei se herkkua ole kuitenkaan. Ja varsinkin kun pistelyt menee tätä rataa että OHO - sori nyt hirveesti - no nyt se jäi siihen törröttään - oota hetki - mää yritän uudestaan - eiku miten tää nyt meni - niin alkaa siinä hikeä puskea kenellä tahansa harjoituspotilaalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat