Nyt tajusin miksi naiset pitävät Daniel Craigista

Vierailija

Hän ei ole liian sliipatun tai liian hyvännäköinen ja naisille tulee tunne että hänen kanssaan voisi jopa istuskella kahvilla. Itseäni ei hetkauta liian laittautuneet tai ylikauniit naiset, koska heidän olemuksesta tulee tunne, että ovat kiinnostuneita vain omasta ulkonäöstään.

En tosin usko että Daniel Craig olisi yhtä suosittu jos ei olisi Bond. Bond on kuitenkin itsevarma ja fiksu ja Craigin melko tavanomainen ulkonäkö tekee hänestä helposti lähestyttävän. Menikö oikein?

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Minä pidän hänestä siksi että teki nuorena erinomaisen roolisuorituksen sarjassa "Ice house". Mikään sen jälkeen tullut ei ole sävähdyttänyt.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sillä pullottaa kivasti haaroissa.. Jos siinä syy?
Naiset eivät ole miehiä eli seksi koko ajan mielessä ja varsinkaan niin että haluaisivat sänkyyn jokaisen mielenkiintoisen ulokkeen perusteella.

Vierailija

En tykkää Daniel Craigista, vaikka nainen olenkin. Ei miellytä silmään mitenkään. En diggaa Bondeistakaan, joten... se ja sama.

Vierailija

No mutta onhan se todella hyvännäköinen ja Bondina ainakin myös sliipattu. Graig on kuitenkin hyvännäköinen miehekkäällä ja mielestäni persoonallisella tavalla. Jotkut "kauniit" miehet ovat turhan feminiinisiä muiden kuin pikkutyttöjen makuun. Juu, ei todellakaan joka päivä kahvitella moisen komistuksen kanssa. Eikä kyllä kroppa ole todellakaan tavanomainen tuon ikäiselle miehelle...

Vierailija

En ole koskaan pitänyt Daniel Craigia mitenkään erityisen puoleensavetävänä, vaikka sinänsä suhtaudun häneen ihan peruspositiivisesti. Vanhahan hän tosin alkaa olla. Ehkä hänessä on parasta se, että hän vaikuttaa hauskalta, kohteliaalta ja huumorintajuiselta ihmiseltä. Ja sitten se, että hänestä puuttuu moni "vika": ei liian sliipattu, mutta ei mikään laitapuolen kulkijakaan, ei liian komea, muttei liian rumakaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat