Pidettäisiinkö kansallinen "heitetään paskat puolisot pihalle"-päivä?

Vierailija

Näitä aloituksia kun lukee, joissa suhde on vuosi toisensa perään yhtä helvettiä: puoliso vähättelee, halveksuu, ei kunnioita, ei osallistu, ei halua lainkaan läheisyyttä, ei välitä pätkääkään lapsistaan tms. Mitä jos jokainen tuossa tilanteessa oleva tekisi TÄNÄÄN päätöksen, että tekee asialle jotain? Jos ei ole heti mahdollista pakata ja lähteä, niin ainakin alkaa katsella asuntoja tai säästää rahaa ja tehdä valmisteluja.
Parisuhteen EI KUULU olla helvettiä vuodesta toiseen, ja on aika todennäköistä, että jos vaimo on vuosia ollut vittumainen päsmäröivä diktaattori tai mies on vuosia ollut saamaton kaiken valmiina haluava narsisti, niin tilanne ei tule muuttumaan tulevaisuudessakaan.
Irti päästäminen ei ole helppoa usean vuoden jälkeen, eikä varsinkaan jos on lapsia, mutta muistakaa, että lapsi asuisi mielummin vaikka yhden huoneen yksiössä yhden rakastavan vanhemman kanssa kuin kartanossa, jossa on vanhempien takia myrkyllinen ja ahdistava ilmapiiri. Älkääkä uskoko sen puoliskon puheita siitä, ettette pärjäisi yksin tai löytäisi enää ikinä ketään. Tuollainen on puhdasta manipulointia eikä toteen käyvä ennustus.
Toimintaa kaikki siskot ja veljet, joilla on pitkään onnettomana jatkunut parisuhde! Jos toisen kanssa menee itsetunto, itsekunnioitus ja mielenterveys, on parempi olla yksin! Ansaitset parempaa! Ansaitset sen, ettei joka päivä vituta, ahdista tai masenna. Ansaitset mielenrauhaa ja arvostusta.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Pitäkää vaan! Mulla on ihana mies, yhteistä matkaa 16 vuotta takana ja lisää edessä. Mä rakastan mun miestä yhä edelleen ja meillä menee hyvin! On paras puoliso ja isä lapsille :) Kannattaa valita se oma kumppani hyvin!

Vierailija

Rytkyt ja halpameikit jätesäkkiin, lukkoseppä vaihtamaan lukot. Stop loisimiselle, prinsessaharhoille, miesten vähättelylle ja nalkutukselle.

Vierailija

Juu, pidetään vaan. Ollut tarkoitus jo jonkin aikaa toimia. Mutta hei, muistakaa sitten, että vaihtamalla ei välttämättä parane, jos sinkkumarkkinat täyttyy urpoista :P

Vierailija

Joskus miettinyt onko naimisiinmenossa mitään järkeä, nykyään mietin onko naisen kanssa seurustelussa mitään järkeä. Pitää ihan katsoa minkälaiseksi ilmapiiri vielä yltyy ja ulkomaalainen nainen ainakin tässä miesvihaisessa ilmapiirissä kuulostaa oikein hyvältä vaihtoehdolta, vakavasti harkitsen myös ulkomaille muuttoa, Suomi ei tunnu enää hyvältä maalta asua. 

Sairas maa tästä on tullut monin tavoin.

Vierailija

Onneksi AV-palstaan voi näköjään aina luottaa, että vaikka kuinka tekisi aloituksen, joka on suunnattu tietyssä tilanteessa oleville ihmisille sukupuolesta riippumatta (koska molempia kyseisessä tilanteessa on), niin kommenttiosio täyttyy viesteistä joissa syyllistetään joko miehet tai naiset koko ilmiöstä. Vastakkain asettelu kukkeimmillaan täällä.

Vierailija

En kannata. Ensin pitää yrittää sovitella vanhan kanssa. Vihoissa ei saa erota.

Entäpä se vaihtoehto, että seuraavaksi haksahtaisinkin naiseen? En usko, että naiseen vaihtamalla paranee. Vanhassa vara parempi, suomalainen sananlasku.

Sinä ansaitset kultaa .....

M43

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Paha sanoa oliko aloitus neutraa vai miesvihainen.

Jos se on sinulle oikeasti vaikea päätellä, kannattaa hetkeksi pysähtyä pohtimaan sitä näkökulmaa, mistä luet sosiaalista mediaa. En nimittäin rehellisesti tiedä, miten olisin saanut aloitukseen enään selkeämmin sen, että viesti on sama sukupuolesta riippumatta. En myöskään tehnyt aloitusta sisällyttääkseni siihen vihaa yhtään ketään kohtaan, vaan tarkoituksena oli nostaa esiin ajatus, että huonosta suhteesta voi ja kannattaa lähteä sen sijaan, että kärsii tilanteessa vuosia. -AP

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat