Ompelukoneen neula jumissa!

Seuraa 
Liittynyt18.1.2016

Ompelukoneen neula juttui alas ja kangas on siinä välissä. Neulaa ei saa ylös eikä alas. Kuinka saan koneen toimimaan ja neulan ylös? Apua kaivataan!!!

Kommentit (2)

Vierailija

Moderneissa koneissa ei ole enää ykkösen kuvaamaa vempelettä, koska käsipyörällä ei enää saa väännettyä väkisin - sillain kun on hajoitettu monta konetta, niin niissä on nykyään mekanismi, joka vapauttaa voiman ennen kuin vahinkoa sattuu.

Yleensä tuo neulan juuttuminen johtuu sitä, että langqt ovat menneet solmuun. Se taas johtuu yleensä väärästä puolauksesta (liian löysä, väärin päin, rikkinäinen puola, jotain vastaavaa). Tässä kohdassa täytyy siis katkoa langat jos se jotenkin on mahdollista(vähintään ylälanganhan voi katkaista neulan yläpuolelta) ja sitn yrittää vapauttaa neula (joko siitä käsipyörästä tai sit kiinnitysruuvistaan) Ennen kuin yrittää uudelleen, pitää tarkistaa kaikien lankojen pujottelu ja puolan kunto.

Joskus myös ohut kangas voi mennä neulan mukana sinne alalankatilaan ja aiheuttaa sotkun. Menettelytapa kåytönnössä kuten yllä, mutta hankalampaa. Tämän takia monet ompelevat edim silkkisifonkia silkkipaperin läpi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat