Häämenu

Morsian

Meillä on häät tulossa toukokuussa ja nyt viikonloppuna miehen kans tehtii eka luonnos häämenusta pitopalvelua varten. Tota voi vielä muokata ja lopullinen versio ois huhtikuun loppuun menessä lähetettävä pitopalveluumme. Nyt kyselisinki parannusehdotuksia ja kommentteja täštä menusta:

Alkumalja (kuohuviini ja alkoholiton kuohuviini, mansikkajuoma lapsille)

Rieska,ruisnapit, patonki
Voi, tuorejuusttolevitteitä

Vihreä salaatti
Punajuurisalaatti
Perunasalaatti
Fetasalaatti
Pastasalaatti (hedelmäinen kana)
Oliiveja
Pähkinöitä ja siemeniä
Salaatinkastike (öljy-balsamico)

Lihapullia
Savulohta
Pikkupizzoja
Kasvispullia
Mozzarellaa
Tomaattia

Grillattua kanaa
Ratatouillea
Lohkoperunoita

Halutaan ruokaisa ja sellanen rento menu ja tossa on mun ja miehen molempien suosikkeja. Miltä kuulostaa?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jos suoraan sanon, niin aika tylsältä kuulostaa. MUTTA koska ne ovat teidän kahden häät ja teidän lemppariruokia, niin menkää tällä vaan! Onnea jo etukäteen! :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Missä makaronilaatikko, karjalanpaisti, kotikalja?

HUOM! Pakastettu makaronilaatikko!

Ei vaan, kivan kuuloinen ja rento menu, vaikka kohta alkaa riehuminen siitä, kuinka tylsä ja vanhanaikainen menu + vegaanit alkavat raivoamaan kun heille ei ole kananrintaa vastaavaa vegaaniversiota.

Mut mulle maistuisi kyllä.

Vierailija

Kuulostaa oikein kivalta. :) Kana on aina hieman riski massatehtynä koska jos jää vähänkin raa'aksi niin vatsatauti tulee helposti. Mutta tämä vain oma ongelmani varmaan sillä olen saanut kaksissa häissä raakaa kanaa joten on iskenyt pelko takaraivoon kaikesta massavalmistetusta kanasta. Jos jotain muuttaisin teidän menussa niin kana pois pääruoasta ja tilalle possu tai härkä. Varsinkin kun alkuruoissa on jo kanasalaatti.

Vierailija

Kiva menu. Nuo pikkupizzat ovat ainoa joka vaikuttaa vähän orvolta tuossa seurassa. Voisivatko ne olla iltapalana sitten loppuillasta? Mutta jos haluatte ne ehdottomasti niin miksi ei.

Kanan tilalle minäkin ottaisin esim. paahtopaistia ja jotain hyvää kastiketta.

Vierailija

Hyvältä kuulostaa! Ja antakaa pitsojen olla. Moni aikuinen tykkää ja lapsille kelpaa varmasti, jos kaikki ei tehneet kauppaansa varsinaisella hääaterialla, voi ne laittaa tarjolle yöpalaksi (kunhan ne ei seiso lämpimässä koko iltaa..)

Kokkailija

Tuosta löytyy kyllä kaikille sopivaa syötävää.Nuo pikkupizzat ei nyt ihan istu menukokonaisuuteen, mutta mikäs siinä jos haluatte.Punajuurisalaatin jättäisin pois, se on helposti vaatteita ja liinoja sotkeva ruoka.Sen tilalle laittaisin tsatzikin, joka sopisi menukokonaisuuteen ja toisi raikkautta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat