Riitta Väisänen Venla-gaalassa

Vierailija

Tunsin syvää myötähäpeää,kun aiemmin suuresti ihailemani Riitta jatkoi omituista sössötystään Venla-kiitospuheessa.Ensin luulin,että vetää vähän jatain Stand-App-komiikkaa,mutta juttu jatkui ja jatkui....En oikeasti tiedä,mitä yritti sanoa.Hirveä asu päällä ja juuri ylösnousseen näköinen.Ainahan hänellä on ollut pitkä valtaisa hiuspehko,mutta se on paremminkin ollut kadehdintani kohde.Nyt oli kuitenkin ihan järkyttävä.Oliko humalassa reilusti vai onko tullut oikeasti joku muistisairaus,ettei osaa puhua loogisesti.Hävetti paljon vanhemman Karpon puolesta,joka jalkansa vioittaneena jaksoi herrasmiehenä vain hymyillä,että sai edes jonkin suunvuoron.
Oli siinä meillä Elämäntyö-Venlan voittajaa kerrakseen.Jos on joku sairaus,niin toki ymmärrän ja suren Riitan puolesta.Muussa tapauksessa saisi hävetä!

Kommentit (4)

Vierailija

Mullekin jäi epäselväksi oliko hän humalassa vai ei. Tavallaan hän oli ihan tavallisen Riittamainen, tavallaan sellainen todella surullinen ja säälittävä juoppoilmestys. Jos koko show oli vitsi, niin ei ainakaan mulle auennut.

Vierailija

Ei ollut salasana mungo-ketjulle,en edes tiedä,mikä sellainen on.Olenpa vain mummoikäinen nainen,joka seurasin Venla-gaalaa.Tykkään katsella niin urheilu-Venla-kuin muutkin vastaavat tilaisuudet.Oliko Riitalla kyynärsauvat.Sitä en huomannut.Hannu Karpolla kyllä oli,nilkka oli murtunut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat