uskotteko että syntyvän lapsen

Vierailija

sukupuoleen voi vaikuttaa asennoilla tai harrastamalla seksiä johonkin tiettyyn aikaan ennen ovulaatiota.
kertokaa teidän kuulemat teoriat aiheesta ;)

Kommentit (7)

Vierailija

Ymmärrän hyvin, miksi tiedetoimittajat ja tutkijat on niin huolissaan kansalaisten tiedon tasosta ja taipumuksesta uskoa ihan mitä tahansa huuhaata.

Vierailija

Uskon että esim. ajoituksella voi olla jonkin verran vaikutusta, esim. jos harrastaa vähän ennen ovulaatiota niin tämä suosisi poikasiittiöitä ja jos muutama päivä vielä aikaisemmin suosisi tyttösiittiöitä. Joka perustuu siihen että Y-siittiöt ovat vikkelämpiä, mutta X-siittiöt selviäisivät pidempään ja tämä kuulostaa ihan loogiselta, onhan Y-siittiöt paljon pienempiä.

Uskon siis että tällä voi nostaa esim. poika/tyttölapsen todennäköisyyttä. Eli jos muuten olisi likimain 50% saada tyttö niin ajottamalla todennäköisyyden saisi nousemaan vaikka 55-60%, mutta tällöinkin todennäköisyys saada poika on silti vähintään 40% jolloin yksilötasolla eroja ei huomaa. Eli todennäköisyytyä voi nostaa, mutta vanhempien kyky vaikuttaa syntyvän lapsen sukupuoleen on kuitenkin periaatteessa olematon ja sattuma määrää sukupuolen.

Vierailija

Teemu Selänteen elämästä kertovassa dokkarissa Teemu sanoi et ne halus tytön et laaki pari päivää ovista niin tulee tyttölapsi ja heillähän kuopus on tyttö ;) enpä tiedä onko sillä oikeasti mitään todellista tutkittua vaikutusta.Joskus luin et naisen orkku ja mahdollisimman lähellä ovista seksi edesauttaa pojan saamista.

Vierailija

Olen itsekin kuullut kanssa tuosta selänteen teoriasta et päivä ennen ovulaatiota tyttövauva ja mahdollisimman lähellä ovulaatiota poikavauva

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat