Tv:ssä näkee jatkuvasti täydellisiä vartaloita...

Vierailija

Ei ihme, jos miesten mielestä normi nainen on plösön näköinen :(

Kommentit (9)

Vierailija

No se vähän riippuu mikä on käsitys täydellisestä vartalosta:D Apn mielestä varmaan riittää että on silarit ja mahd laiha?

Vierailija

Esim siinä mainoksessa jossa nainen ui. Katson harvoin telkkaa, mutta kun katson, niin heti siellä niitä on. Ja kiitos vinkistä voin kyllä laihduttaa, en hirveä läski olekaan mutta mulla on raskausarpia, nahkaa ja leikkausarpia, ei taida auttaa hirveästi laihdutus niihin :D kiinteämpi maha tulis jos lihoisin. ap

Vierailija

Ap, kuvat ovat kuvia, vieraat ihmiset ovat vieraita - mikä heissä sinua pelottaa? Ei pornofilmien naikkosetkaan ole mieheni sängyssä, minä siellä olen makkaroineni ja karvoineni. En viitsi verrata itseäni muihin, en ole edes yläasteikäisenä verrannut. Olen sinut itseni kanssa ja minussa on pirskatin paljon hyviä juttuja joista jotkut saavat vain haaveilla. Hyvää itsetuntoa ei saa jos itsestään ei hyviä asioita löydä ja tämä asia on vain sinun tehtäväsi.

Vierailija

Uimahallissa näkee totuuden. Edes nuorilla ei ole täydellistä vartaloa vaikka hoikkia olisivatkin. On selluliittia, pieniä rintoja, erikokoisia rintoja jne.

Vierailija

Niin no, eihän nuo tavalliset ukonturrikaatkaan muistuta yhtään niitä komeita ja lihaksikkaita telkkarin miehiä. Emmää usko, että miehetkään niin tyhmiä on, että luulevat tavallisten naisten muistuttavan jotain filmitähtiä. Niitten työ on näyttää hyvältä, ne on jatkuvalla nälkäkuurilla, niillä on personal-trainerit ja ne käy kauneusleikkauksissa. Ne käyttää nesteenpoisto- ja ulostuslääkkeitä, ettei vaan maha pömpötä tai missään ole turvotusta. Niillä on ammattilaisarmeija meikkaamassa, kampaamassa ja pukemassa, kuvauksissa on valaistus kohdallaan ja kuvat käsitellään viimeisen päälle, ei saa näkyä arvet, luomet, ihokarvat, verisuonet. Jos sulla olis samat mahdollisuudet, sinäkin näyttäisit upealta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat