Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Orpo

Vierailija

HS tänään. Turvapauikanhakijat töihin:

Hyvinhän tuossa kotouttamisessa on onnistuttu tähänkin asti ja vielä parempi esimerkki löytyy länsinaapurista.

"Orpo vakuuttaa kuitenkin, että maahanmuuttajat ovat Suomelle mahdollisuus."

Niin ovat, nimittäin köyhtymiseen entisestään. Kymmenien vuosienkin kuluttua lähes kaikki "turvapaikan" saaneet ovat sossun ja kelan asiakkaita. Kuten tähänkin asti on ollut asianlaita.

Voihan tietysti olla, että Orpo on keksinyt taikasanan simsalabim jolla tilanne muuttuu nykyisestä sormia napsauttamalla, heh.

Kommentit (3)

Vierailija

Kokoomuksen tavoite on luoda maahan halpatyövoiman luokka. Turvapaikanhakijoiden tulo sopii siihen suunnitelmaan mainiosti.

Vierailija

Sossu-kela-terveysasema-kolmio - siellä ne turvapaikanhakijat kiertävät ikänsä. Työttömyys 70-80 %.  Urpo-Opro on täysin arjesta irronnut -säälittävä.

Vierailija

Menkää kysymään kenttätyötä tekeviltä. Toisaalta - hei eivät uskalla puhua, koska kysymys on heidän omasta toimeentulostaan. Luku- ja kirjoitustaidottomia tästä populaatiosta on ainakin 30 %. Korkeasti koulutettuja  erittäin vähän. Voin 20 vuoden kokemuksella sanoa, että I+S-akselilta tulevat ovat eniten lisääntyviä, vähiten koulutettuja ja huonoiten työllistyviä.  Siinäpä fantasiamaailmassa eläville realiteetteja. Ja tavu, josta ei voi puhua, mutta joka vaikuttaa perimään suuressa määrin: lähisukulaisten naiminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat