Olenko jo valmiiksi sekaantuva anoppi?

Vierailija

Olin parikymppisen kummityttöni kanssa ostoksilla ja huomasin kivat lakanat pojalleni, kun vanhat on jo niin kuluneita. Poika täyttää pian 17, joten omilleen muuttokin on varmaan parin vuoden päästä edessä. No otin sitten kaksi samanlaista pussilakana-tyynyliina -settiä, että voi nyt käyttää vuoron perään ja käy sitten myöhemmin tarvittaessa parisänkyynkin. Kummityttö siihen, että hän ei ainakaan ikinä huolisi anoppinsa valitsemia lakanoita sänkyynsä, eikä anoppia muutenkaan sekaantumaan sisustukseen. Sekaannuinko nyt jo etukäteen poikani mahdolliseen tulevaan parisuhteeseen, vai onko tuo vain jotain nuoren naisen ehdottomuutta?

Ps. Ostin ne lakanat silti.

Kommentit (5)

Vierailija

Mistäs se mahdollinen tyttöystävä tietää, kuka ne lakanat on ostanut? Jos parisuhde tulee, uusienkaan lakanoiden ostaminen nyt ei se kaikkein kallein ostos välttämättä ole. Riippuen valinnoista. Aikas heikko on yttöystävä, jos laittaa poikasi uusimaan vaikkapa koko vaatevarastonsa, kun ei voi tietää, kuka nekin vaatteet on maksanut? Voiko syödä aterimilla, jotka vaikkapa olet pojallesi mahdolliseen uuteen asuntoon lahjaksi ostanut? Tai maksanut? Ymmärrät varmaan, jotta oikeasti toimiva parisuhde ei kaadu siihen, mistä ko. lakanat on ostettu ja kuka osti.

Vierailija

Kummitytölläsi on hieman ongelmallinen asenne, jos on pahis-anoppeja niin on myös pahis-miniöitä.

Meillä on kyllä nukuttu molempien anoppien ostamissa lakanoissa ja yöpuvuissa :)

Vierailija

Minusta teit tosi kivasti. Ja oikeasti jos jo tässä vaiheessa mietit anoppiuttasi, niin tuskin tulet olemaan mikään mother in law from hell:DD

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minusta teit tosi kivasti. Ja oikeasti jos jo tässä vaiheessa mietit anoppiuttasi, niin tuskin tulet olemaan mikään mother in law from hell:DD

Tämähän riippuu kokonaan miniän omasta asenteesta, eli ap:n kummitytölle olisi panajaista nukkuua anopin valitsemisssa lakanoissa... kaikille näin ei suinkaan ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat