Miksi Voice of Finlandiin o laitettu tuomari, joka ei yhtään osaa puhua/ymmärrä englantia?

Vierailija

Johan se ohjelman nimikin on väännetty englanniksi. O_o

Kommentit (10)

Vierailija

Mutta silti: Voice of FINLAND. En Ollista niin välitä, mutta jos haluaa Suomessa tähtitaivaalle, niin artistin on osattava puhua suomea.

Vierailija

Lindholm ja Redrama oksettavia. Lindholm on juntti mölö ja Redrama luulee itsestään liikoja. Joku räppäri ja vieläpä ihan paska.

Vierailija

Miksi ohjelmaan otetaan mamuja jotka ei puhu suomea? Nää viiimisimmät on omien sanojensa mukaan ollut suomessa vuosia. Se mulatti mieskin on ollut suomessa 20 vuotta. 

Eiköhän se ole heidän velvollisuus opetella suomea eikä meidän englantia.

Vierailija

Mua häiritsee enemmän Michael, joka kääntyy mutta alkaa sitten elehtiä ja selitellä siihen malliin, että ääni ei ratkaisekaan.

Vierailija

Eikö löydy tuomaria Suomesta.  Miksi tuotetaan mamuksi muualle muuttanut joka ei maksa saamastaan tulosta tänne veroa.  On heitä muissakin ohjelmissa mm Salatut elämät sarjassa poliisia esittävä nainen. Jos lähtee ulkomaille luomaan uraa, niin annetaan luoda vaan. Hyvillä mielin toivotamme menestystä poismuuttaneelle.  Myös veropakolaisille, parhainta jatkoa valitsemallanne polulla. 

 Palkatkaa ohjelmiimme kotimaastamme väkeä. Kyllä meillä on ammattitaitoa ja innokkuutta tehdä kaikenlaista viihdettä mm.  juontajan/näyttelijän/musiikkialan tai  kokki-ruoka-alan ohjelmissa esiintymistä tai tuomarointia.                                                                              

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat