Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka nopeasti sähköpostiin pitäisi pystyä reagoimaan?

Vierailija

Ei siis ole kyse työstä vaan vapaa-ajasta. Niin, luin sähköpostit torstai-iltana ja seuraavan kerran eilen alkuillasta, eli mielestäni ihan kohtuullisin väliajoin. Eilen päivällä oli tullut yksi harrastusaiheinen posti, mihin olisi pitänyt pystyä reagoimaan suunnilleen saman tien. Eli oli yksi (tärkeä) kokous mihin olisin ehtinyt töistä tullessa, mutta en siis saanut tietoa siitä ajoissa, koska kokous oli kutsuttu koolle n. viiden tunnin varoitusajalla. Eipä siinä mitään, sain tiedot päätöksistä, vaikka olisin tietysti ihan mielelläni itsekin osallistunut. Nyt vaan pari henkilöä on vetänyt herneen nenäänsä, koska en ilmestynyt paikalle enkä ilmoittanut etten ole tulossa. Onko tämä nyt ihan reilua? Eikö muka olisi asiallista hoitaa kiireisiä asioita soittamalla tai tekstiviestillä?

Kommentit (3)

Vierailija

Itse luen kyllä päivittäin. En kuitenkaan kuvittele että vapaa-ajan posteihin reagoitaisi alle parin päivän kun kaikki eivät roiku netissä jatkuvasti. Jos on kiireellistä niin lähettää mieluummin tekstiviestillä viestin siitä kiireellisestä kokouskutsusta esim siten että sanoo yksityiskohtien olevan sähköpostissa. 

Vierailija

Mielestäni varasinkin vapaa-ajan sähköpostissa pitäisi varautua siihen, että menee ainakin se yksi päivä ennen kuin viestiä huomataan.

Vierailija

Suhtaudun sähköpostiin kuin kirjepostiin eli reagointiaika on 2-3 vrk. Työsähköposti on asia erikseen, mutta siihenkään en vastaa samana päivänä. Kokouskutsuja varten on muut kanavat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat