Rauhallinen rantakohde perheelle, huhtikuussa/joulukuussa?

Matkaaja

Mies saa EHKÄ lomaa huhtikuussa viikon, ja siihen muutama palkaton päivä päälle. Ja jos ei saa, seuraava mahdollisuus on vasta jouluna.

Vauva on huhtikuussa 5kk, jouluna 1v1kk. Isommat huhtikuussa 7 ja 4 ja joulukuussa 7 ja 5.

Nähtynä on Teneriffan Playa de las Americas, Italian Riviera ja Mallorcan Palma Nova (sinne ei enää ikinä). Nämä siis ainoita rantalomia mitä ollaan tehty. Antakaa vinkkejä! Kaikki käy, myös Atlantin toinen puoli. Australia liian kaukana.

Kommentit (13)

Vierailija

Joko Kreetalle tehdään matkoja tuohon aikaan, valmismatkaako ajattelitte?  Siis keväällä, joulukuussa ei varmaan ole kuin niitä pitkiä viikkokausien matkoja, joilla ikäänkuin asutaan kohteessa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joko Kreetalle tehdään matkoja tuohon aikaan, valmismatkaako ajattelitte?  Siis keväällä, joulukuussa ei varmaan ole kuin niitä pitkiä viikkokausien matkoja, joilla ikäänkuin asutaan kohteessa. 

Ei tarvitse olla valmismatka, ollaan otettu valmismatkoja lähinnä äkkilähtöinä, muuten itse lennot ja hotellit/muu majoitus.

Kreikka ei nyt oikein nappaisi... Eikä Turkki.

Ap

matkailja

Huhtikuussa Israel Eilat, silloin siellä jo tarpeeksi lämmintä.Kyproksellakkin yleensä jo siihen aikaan rantakelit.Molemmissa oltu huhtikuussa .

Vierailija

Kreikassa ja Välimerellä muutenkin on huhtikuussa liian kylmä. Kanarialla on siistiä ja lämmintä. Gran Canarialla ainakin Meloneras on rauhallinen kohde ja käy ympäri vuoden, just kotiuduttiin sieltä ja tykättiin kovasti kohteesta, viikkokin riittää. Joulukuu on upea aika matkustaa Mauritiukselle (keväällä on syklonikausi), pienille lapsille kyllä kuuma ja pitkien lentojen vuoksi viikko liian lyhyt. Mutta maa on siisti ja turvallinen, ei myrkyllisiä eläimiä eikä malariaa, esim Thaimaahan en halua itse pienten lasten kanssa matkustaa (liikenne, seksituristit, pedofiilit, poliittiset mellakat ym). Floridaa on varmasti upea ympäri vuoden, rannan lisäksi Disneyland ym. ja NY pari pv kylkeen, niin olisi kyllä unelma loma, mutta vaatisi kyllä 10-14 pv aikaa.

Vierailija

Liekkö Menorcalla lämmintä tuohon (huhtikuu) aikaan? En tiedä, kun itsellä mahdollisuus reissata vain kesällä.
On ainakin rauhallinen ja kaunis paikka.

Vierailija

Portugalissa olen ollut huhtikuussa 2 kertaa, rannat hienot , ei mitäön huippuhellettä siihen aikaan, lähinnä varmaan Suomen kesä tyyliin + 20 , mutta ihan rantavaatteissa tarkenee kyllä. Praia da Rochaa suosittelisin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat