Selittäkää minulle, miten Kataisen kaltainen "ei ihan se penaalin terävin kynä" päätyy kovapalkkaiseen huippuvirkaan?

Vierailija

En oikein ymmärrä tätä kuviota. Mitään erityistä lahjakkuutta hänellä ei ole, ei substanssiosaamista eikä kummoista kielitaitoakaan. Miten tällainen ihminen kuitenkin päätyy huippuvirkaan?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Ura alkoi kolmen asiakirjan väärentämisellä - tuomio tuli, mutta samalla aukesivat ovet kokoomuksen aikuisten puolelle. Siitä sitten selkiä taputtelemalla ja lupauksia antamalla eteenpäin. Katainen on samanlainen höynäytettävä ja hyväksikäytettävä kuin George Bush Tyhmempi. Nyt on palkintotyöpaikka alla ja kolkyt donaa kuussa plus edut ja sitten eläkeiässä hunajaiset hallituspaikat kolmen tunnin vuosityömäärällä.

Vierailija

Kataisen lähtöjuhlissa oli muistaakseni liki uskonnollis-hurmiollinen tunnelma. Miestä joka kavereidensa kanssa on vienyt Suomea perikatoon ylistettiin maasta taivaaseen.

EU:sta ja sen uskottavuudesta kertoo aika paljon (lue: riittävästi) se että Katainen on päässyt sinne huippuvirkaan.

----

En osaa edes kuvitella että itsekin olen aikanaan äänestänyt Kokoomusta.

Vierailija

Riittää, että on kohtuulliset tiedot politiikasta, historiasta ja taloudesta. Tärkeintä on hyvä supliikki, että osaa vastata vakuuttavan oloisesti, vaikkei oikeasti sano mitään. Marjan vallassa -ohjelmassakin osasi taitavasti väistää kysymykset. Samanlainen hevonpaskan jauhaja on O. Rehn, hänkin EU:n lempilapsia.

Vierailija

Ehkä hänellä on erinomaiset tunneälytaidot? Sanotaan, että ne selittävät etenkin myynti-ja esimiestyössä menestymistä eniten.

Tosin päästäkseen virkaa tarvitaan hyvä veli-verkostoa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ihan uteliaisuudesta, ap: kuka poliitikko sinusta on terävä?

Obama on kuulemma aika terävä. Clintonkaan (Bill) ei ollut tyhmä vaikka ajattelikin välillä alapäällään eikä yläpäällään.

Vastakkaisia esimerkkejä amerikasta löytyy sitten ainakin republikaaneista eli sarah palin ja g.w.bush jotka eivät ole niittäneet mainetta terävän älynsä vuoksi.

Vierailija

Ketkä suomalaiset poliitikot ovat teräviä? Katainen vaikuttaa kyllä Nobel-voittajalta jonkun Sipilän rinnalla. Stubb on älykäs ihminen mutta poliitikkona omituinen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat