Millainen baaripukeutuminen miesten mieleen?

Vierailija

Miten pukeutunut nainen herättää mielenkiinnon? Värit, materiaalit, millainen hame/housut, kengät, pusero? Entä kampaus ja meikki? Mitkä taas ovat turn offeja?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ei ainakaan tunikat ja legginsit. Isot kuviot ja kaapumaiset vaatteet ei ihailua kerää. Nutturoistakaan ei monet miehet tykkää.

Eniten kuhinaa on ylläni herättänyt vartalonmyötäinen, punainen mekko. Ilman sukkahousuja kesällä. Korkeakorkoiset avokkaat jalassa. Ja hiukset kiharrettuna, osaksi kiinni ja osaksi pitkin selkää valumassa.

Vierailija

Riippuu onko kesä vai talvi. Jos nainen on pukeutunut niin että jäätyy sillä sekunnilla kun ulos menee talvella niin turn off.

Niin talvella kuin kesälläkin naiselliset muodot esiintuova pukeutuminen rekisteröidään, paljastava mutta ei liian paljastava kokonaisuus maalaisjärjellä valittuna. Ei räikeitä väriyhdistelmiä, hillitty meikkaus. Kampauksella ei ole väliä kunhan nainen ei muistuta enemmän miehiä kuin naisia tyylillään. Kesällä hame tai lenninki saa useimpien tyylipisteet. Korkokengissä pitää olla mukavat oltavat, kukaan mies ei halua katsella kärsivää naista.

Vierailija

Mustat pitkät nahkakengät, tiukat farkut, tyylikäs takki, toppi/hyvännäköinen paita (ei bändipaita välttämättä), viettelevä kaulakoru, tyylikkäät korvakorut, design rannekoruja/rannekello, pieniä sormuksia kohtuullisesti. Jos nainen on ruma tai puoliruma, silloin vaatimattomampi pukeutuminen voi olla eduksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oletko siis oikeasti tyhymä. Nopein pano tietysti sillä, jolta näkyy vittu.
 

Sut pitäisi laittaa takaisin isäs vehkeisiin ja sekoittaa lujaa. Ääliö.

Vierailija

Punainen väri kiinnittää huomiota, siis ainakin vartalonmyötäinen yläosa, jossa rinnan pyöreys ja vyötärön kaari erottuvat edukseen. Pitää muistaa, miehet on hyvin visuaalisia otuksia.  Niitä on helppo miellyttää. Myös naisen hymy ja katse ovat houkuttelevia, siis muista iloinen ja avoin mieli.

Vierailija

En ole koskaan pukeutunut kuten täällä neuvotaan, en edes miettinyt mikä miehiä voisi miellyttää. ja lähes aina on olleet miehet "kimpussa", nutturoista ja tunikoista huolimatta. Ihan fiksut miehet joiden kanssa on ollut kiva jutella ja osaa tavata myöhemminkin ihan treffeillä.

Ehkä paras neuvo on olla ihan oma itsensä. Riippuu tietysti mitä hakee, jos jotain yhden illan juttua on kai parasta olla anteliaan näköinen.

Vierailija

Laita tissit kivasti tyrkylle niin pääsen helposti niihin käsiksi, lyhyt hame ja jätä alushousut pois niin voidaan nussia vessassa, korkokengät jalassa suihin ottava pillueläin on myös kiva näky. En jaksa raahata lutkia kotiini sotkemaan niin tulee nussittua niitä nykyisin ihan baarissa, joskus kesällä luonnossakin. Aina on horot tykänneet ja yrittäneet puhelinnumeroaan tyrkyttää, sitä en ota, pillu riittää kiitos, lutkat.

Vierailija

Vaikea sanoa kun ei ole kukaan mies koskaan kehunut vaatetusta. Vientiä on aina yhtä paljon eli paljon. Päälläni usein kesäisin vartalonmyötäinen mekko tai kynähame ja toppi. Muulloin pillifarkut ja toppi/paita. Joskus ollut se parjattu tunikakin ja silti miehet kiinnostuu. Yleensä korkkarit mutta joskus menty ballerinoilla. Taaskaan ei mitään merkitystä. Vartaloa on kehuttu ja kauniiksi usein.

Vierailija

Maamme tämänhetkisen ja varsinkin tulevan sukupuolijakauman johdosta voit pukeutua vaikkapa perunasäkkiin, mutta varo yli-innokkaita sulhaskanditaatteja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat