Sain erääntyneen laskun postissa

kiukkuinen sotkuista

Meidän ihana jäteyhtiömme on mokannut ilmeisesti jossain, vai onko postissa vikaa. Hain juuri 10 minuuttia sitten postin ja sieltä tuli jätelasku. Laskun päiväys 31.12.2015 ja maksuehto 14pv netto. Tänään on 15. päivä tammikuuta. Eihän lasku ole kuin 32 euroa, mutta nyt tosissaan haluan tietää, kuka on mokannut ja missä. Miten lähden selvittämänä tätä? Sattuuko muille tällaisia "viivästyksiä"?

Kommentit (7)

Vierailija

Meidän posti on kämmäillyt samalailla. Viivästysmaksuja, kun laskut on joko hukkuneet tai tullut myöhässä, postipakettien laput hukassa ja jouduinpa vielä maksamaan 10 euroa, kun tunari-jakaja hukkasi pankkini avainkoodilätkän ja jouduin hakemaan uuden. Posti vastasi "voivoi, tämä on ihmisten tekemää työtä ja virheitä sattuu".

Vierailija

Joo, on välillä käynyt noin yhden laskuttajan kohdalla. Veikkaan, että ihan laskuttajassa ollut se vika kun lasku on tullut esim. 12. päivä, eräpäivä 15. päivä ja lasku on muka päivätty 31. päivä. Muut laskut ja postit on kyllä tulleet ajoissa, niin on aika ihmeellistä kun tältä yhdeltä tulee aina välillä noin myöhässä.

Vierailija

En usko että tulee mitään huomautusta jos maksat sen tänään mutta jos tulee niin voit soittaa ja kertoa että lasku tuli myöhässä. Varmasti ymmärtävät. Mulla on itselläkin käynyt näin. Onneksi monet laskuttajat ovat aika joustavia ja asia selviää yleensä ihan vaan soitolla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat