Onko kaikki unohtanut jo mff-Lauran?

Vierailija

Kukaan ei enää puhu siitä

Kommentit (12)

Vierailija

Kukaan ei myöskään puhu Kullimiehestä. Lauroja on varmaan maailma täynnä. Ihmisiä syntyy ja kuolee, 200 vuoden päästä ketään ei muista kukaan.

Vierailija

Tulee mietittyä Lauraa päivittäin. Viimeisiä hetkiä ja kaikkea. Äitinsä julkisesta Facepäivityksestä näin, että hänen tuhkansa siroteltiin mereen ulkomailla. Äitihän lupasi kirjoittaa jossakin vaiheessa postauksen Lauran blogiin ja tätä odotan. Ovat kyllä ottaneet upeasti blogin lukijat huomioon suuren surunsa keskellä

Vierailija

Laura oli niin kiehtovan ristiriitainen ja persoonallinen. Seksikaupassa työskentelevä muotibloggari, joka luki paksuja opuksia Stalinista ja Kiinan johtajista, eikä pelännyt kertoa myös niistä elämän surullisista puolista. 

Vierailija

En ole unohtanut. Laura on usein edelleen mielessä. Niin surullista, hän oli vielä niin nuori :( mietin aina olisiko jotain ollut tehtävissä mutta eihän se enää mitään auta. Toivon vain että Lauran tarina auttaisi muita nuoria ja heidän läheisiään jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa. Itseeni ainakin tämä vaikutti todella paljon, en olisi ikinä uskonut että näin kävisi. Nyt yritän katsoa jokaista kaveria uusin silmin ja koittaa huolehtia enemmän.

Vierailija

Näin just hiljattain unta laurasta, kauhean todentuntuista. Siinä unessa hän otti mua kädestä kiinni, hymyili ja sanoi, että hänen on nyt hyvä olla, vihdoinkin. Siihen uskon, ja tuon unen jälkeen mun on ollut paljon helpompi olla.

Vierailija

Mammat murhasivat välillisesti nettikiusaamisellaan. Parhaillaan on menossa sama sirkus toisen bloggaajan kohdalla. Onnittelut tätä kautta myös Sanoma Oyj:n pörssiomistajille, jotka osaltaan mahdollistavat tämän hienon toiminnan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat