palstalääkäreitä paikalla.....? Finnrexinin vaikutusaika?

Vierailija

Finnrexiniä ja Buranaa ei saa ottaa samaan aikaan mutta miten pitkään täytyy pitää taukoa näiden välillä? Karsea olo, flunssa ja päänsärky.... Finnrexinin ottanut viimeksi päivällä ja kotona vain Buranaa.... Uskallanko jo napata Buranan, Finnrexinistä muutama tunti. Pää hajoo tähän kipuun :(

Kommentit (6)

Vierailija

Jos käyttää molempia seurauksena voi olla tulehduskipulääkkeiden yliannostus ja mahdollisesti myös mahahaava.
Mutta jos olet päivällä ottanut finrexiä, niin kyllä itse ainakin uskaltaisin jo buranaa ottaa.

Vierailija

Yleensä tulehduskipulääkkeiden vaikutusaika on noin 8 tuntia, siksi ne määrätään otettavaksi 3 kertaa vuorokaudessa. Eli 8 tunnin kuluttua edellisestä annoksesta voit ottaa uudestaan. Ei sinulla sattuisi panadolia olemaan? Sitä voi huoletta syödä yhdessä buranan kanssa, koska niiden vaikutusmekanismit ovat erilaiset. Se on kaikista paras lääkitys nimenomaan kipuun, 600 mg buranaa ja 1000 mg panadolia kolmesti päivässä yhtä aikaa otettuna!

Vierailija

Miksi otat Finrexiniä? On ihan turhaa, sanoi mulle  lääkäri. Sisältää särkylääkettä ja kofeiinia. Saman vaikutuksen saat kahvikupillisella ja esim ibuprofeenilla.

Vierailija

Kiitos 2. Otan buranaa ennen nukkumaanmenoa, eiköhän tämä tästä.... (Aika monet lääkkeet eivät sovi yhteen, kannattaa oikeasti lukea niitä selosteita - voi tulla vielä pahempi olo kun on väärä "cocktail"). Urps. Tsemppiä kaikille sairastajille. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat