Alapää piloilla?

Vierailija

Lasten saanti on pilannut mun koko alapään. Aivan kauheat peräpukamat, suonikohjut häpyhuulissa, repeämä ja lisäksi tietysti löystymistä. Mitä tehtävissä? Voiko tuota edes kenellekään näyttää?

Kommentit (6)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lasten saanti on pilannut mun koko alapään. Aivan kauheat peräpukamat, suonikohjut häpyhuulissa, repeämä ja lisäksi tietysti löystymistä. Mitä tehtävissä? Voiko tuota edes kenellekään näyttää?

Mitäkö tehtävissä? No tärkeimpänä varmasti tulla jokaiseen synnytyskeskusteluun pätemään alatiesynnytyksen kokeneena ja hehkuttamaan miten et vaihtaisi kokemaasi mihinkään, sektiomammoja säälien. Onneksi olkoon, olet saanut alatiesynnytyksen kokeneen naisten kunniamerkistön kokemuksesi kunniaksi.

Vierailija

Onko synnytyksestä vasta vähän aikaa? Alapää palautuu aika hyvin, mutta ottaahan se jonkun verran aikaa. Sanotaan, että elimistöllä vie 2 v aikaa toipua raskaudesta ja synnytyksestä. Mullakin oli nuo kaikki, nyt kun on vuosia kulunut, niin oikeastaan mitään ei ole enää jäljellä, suonikohjut häpyhuulista häipyivät muutamassa kuukaudessa, repeämä parani vieläkin nopeammin ja nyt ei näy enää edes arpea, löystymiseen auttaa jumppa, jota voi tehostaa vielä jumppakuulilla. Pukamatkin mulla parani, käytin niiden hoitoon siankärsämöuutetta. Pukamat voivat joskus hieman vaivata, jos syön huonosti ja vatsa ei toimi kunnolla ja lisäksi tulee istuttua liikaa. Muuten pysyvät pois.

Täytyy myös hyväksyä, että elämä jättää jälkensä, emme muutenkaan pysy koko ikäämme samanlaisina, joka päivä vanhenemme ja se näkyy tietysti. Myös miehet saavat näitä elämän ja iän merkkejä, vaikka eivät ole raskaana ja synnytä. Miehillä iän merkit alkavat myös näkyä nuorempana ja koska he yleensä eivät pidä itsestään juurikaan huolta, niin sekin vielä korostaa näitä merkkejä. (lihominen, harmaantuminen, juonteet, monilla myös venymisarpia) Tiedän, ettei se paljon auta, mutta muista, että miehet eivät ole ollenkaan niin kriittisiä vaimojaan kohtaan, heille seksissä on tärkeintä se, että sitä on! Ethän sinäkään kritisoi miehesi pieniä virheitä, rakkaus peittää virheet, niin fyysiset kuin luonteessakin olevat. En usko, että yksikään avioliitto olisi hajonnut sen takia, että naisen alapää on ruma tai löystynyt. Sen sijaan siksi on, että seksiä ei ole lainkaan. Tai siksi, että nainen vaatii mieheltä liikaa, jos olet seurannut viime päivien keskustelua aiheesta. Hyväksy itsesi ja miehesi sellaisena kuin olette, rakasta miestäsi sellaisena kuin hän on ja vastalahjaksi saat samaa hyväksyntää ja rakkautta mieheltäsi. Täydellisyyttä ei kannata tavoitella, koska sitä ei ole olemassakaan.

Kaikkea hyvää, t. keski-ikäinen täti

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi et ottanut sektiota? Alapääsi olisi samanlainen kuin ennen synnytystä :)

Niinkö luulet? :D Siihen alapäähän vaikuttaa myös raskaus, ei pelkästään synnytys. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat