Vierailija

Omasta mielestäni yksi erittäin lapsellinen tapaus on Susanna Penttilä. Haluaisi varmaan olla teini ikuisesti. Plussaa tietysti siitä, että on jo nuoresta asti ollut yrittäjänä ja siinä suht hyvin menestynytkin.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lapsellinen? No, Tsiikki, tietenkin.

Lapsellisia ovat myös kaikki paljastavissa vaatteissa (tai kokonaan ilman vaatteita) julkisuuteen itseään paniikinomaisesti tyrkyttävät naiset, oli ikä sitten mikä tahansa. Onneksi tuo "kauneus" on sentään katoavaista, ja viimeistään kymmenen vuoden kuluttua samat bimbot itkevät lehdille, kun kukaan ei ole enää kiinnostunut heistä. Ja miksi olisi, koska aina uusia tissimissejä ilmestyy mediaan kuin sieniä sateella.

Vierailija

Lapsellisia esim. Frederick, Vesa Keskinen, Matti Nykänen, Parviainen, Tauski, Jasmin Mäntylä, Tukiainen

Kypsiä esim. Isac Elliot, Robin ja nuoret poliitikot

Vierailija

Ei ehkä lapsellisin mutta säälittävin on Saija Varjus. Viimeiset 10-15v? aina kun olen katsonut kaupassa Hymyn kantta on siellä Sarja Varjus itkemässä MS-taudistaan. Eikä hyvällä täällä säälittävä "voooi" vaan pikemminkin "huoh",

Vierailija

Isaac Elliot ainakin kypsän oloinen nuori mies. Samaten nuorten mm-kisoissa seurattuani nuori kiekkolupauksia yllätyin positiivisesti. Ensimmäisenä lapsellisena tulee mieleen Amanda Harkimo. Kuvittelee, että koko maailma tahtoo hänet omakseen sukunimensä vuoksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lapsellinen? No, Tsiikki, tietenkin.

Se lausutaan Keesi (sillä millään ei ole mitään merkitystä, kunhan jotain suhisee suustaan ja kaverit tajuaa).

Vierailija

En tiedä, ovatko urheilija julkkiksia, mutta aika monet nuoret urheilijat, vaikka nyt nuo alle 20-vuotiaat maailmanmestarit, olivat yllättävän kypsiä kommenteissaan. Monet iäkkäämmät urheilijat sen sijaan ovat jämähtäneet jonnekin ylempään teini-ikään, vaikka mittarissa on jo vuosia reilusti päälle kolmenkymmenen. Miksi henkinen kasvu pysähtyy monen kohdalla, sitä olen usein miettinyt. Johtuneeko se siitä, etteivät monet ole koskaan tehneet ns. tavallista työtä elättääkseen itsensä. Heidän on tarvinnut vain hiihtää, juosta radalla tai puskissa jne. sponsorien laskuun. Uran loppumisen jälkeenkään en joillakin näytä olevan mitään kiirettä töihin, vaikka eivät edes ole NHL-pelureita, joilla kai sitä pätäkkää onkin, vaikka heillekin oikea työ tekisi hyvää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla