Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihon värisiä. Ei ne kipeitä oo eikä kummemmin näy. Jos puristan niin tulee valkoista töhnää.
Onks ne vain finnejä? Finnit ovat olleet mulla yleensä kipeitä punakoita, nämä eivät ole.

Kommentit (4)

Vierailija

Finni on tulehtunut talirauhanen; nuo sinun pattisi ovat vain tukkeutuneita, eivät vielä tulehtuneita. Jos puristelet niitä, ne luultavasti tulehtuvat. Parasta olisi jos vain antaisit niiden olla. Milltä tavalla ne ovat inhottavia, jos eivät edes näy?

Vierailija

Googlaa luufinnit. Tulevat helposti etenkin silmien ympärille, mutta myös muualle kasvoihin. Hoitona hyvä kosteutus, eli pitää olla kevyt, tarpeeksi kosteuttava rasva, liian rasvainen pahentaa tilannetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pese kasvoja kuorivalla liinalla päivittäin. Se on vaan talia joka ei pääse ihosta ulos, usein just puristamalla se sit tulehtuukin ja sitten onkin märkäinen finni huomaamattoman valkopään tilalla..

Vierailija

Jos finniä pukkaa paljonkin, niin suosittelen kokeilemaan Lieracin Prescription Anti-Blemish -liuosta. Mua piinasi jonkin sortin aikuisiän akne, mutta tuo tuote pitää kyllä erinomaisesti näppylät ja patit kurissa. Menkkojen aikana saattaa tulla yksi pieni finni, mutta sekin kuivuu aamuun mennessä, kun liuosta laittaa illalla. On kyllä hintansa väärti ja riittoisa pullo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla