Vierailija

Elikkä siis kaikkialla ihmiset aina valittavat miten ikävä ja epämielyttävä talvi on.
Kerätään tähän sen sijaan kaikkia positiivisia juttu talvesta :)

Kommentit (6)

Vierailija

Täällä ei saa puhua talven hyvistä puolista. Jopa Suomen luonnon tarvitsemasta lumipeitteestä ja kylmästä jaksosta mainitsevat kirjoitukset poistetaan. Mikähän seuraavaksi pannaan pannaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minä itse pidän talvesta enemmän. Elämä tuntuu jotenkin silloin aktiivisemmalta kun on koulu, työ ja etenkin harrastukset. Usein kaverit ovat myös kaupungissa talvisin, joten on aina helpompaa saada keskiviikkokaljaseuraa kuin kesällä. Aurinkoinen, mukavasti kirpsakka pakkaspäivä - mikään ei voita sitä.

Kesä on ankeaa aikaa. Vaivalla hankitussa kesätyössä joutuu puurtamaan kun mieluummin olisi jossain rannalla tai puistossa juomassa kaljaa. Kun sinne puistoon lopulta pääsee, on sadepäivä. Mielestäni myös liian kuuma ilma on pahempaa kuin liian kylmä, koska kuumana kesäyönä asuntokin on kuin pätsi ja nukkuminen tuskallista. Kaikki on lomamatkoilla eikä ketään saa koskaan seuraksi mihinkään kun olisi vapaa-aikaa. Harrastukset on kesälomalla ja kun menee käymään lähimmässä uimahallissa, niin huomaa, että sekin on suljettu moneksi viikoksi.

Vierailija

No ainakin se on kaunis (jos hyvin käy). Lumiset talvimaisemat (varsinkin jossain lapissa tai napa-alueilla) on ihan törkeen upean näköisiä.

Vierailija

Kauneus! Kun on kunnolla pakkasta ja lumi kimaltaa joka paikassa.

Pukeutuminen lämpimästi ja pulkkamäkeen/hiihtämään/kävelylle/jos ei liian kylmä niin koira messiin. Sitten kotiin tullessa iso lautasellinen jotain keittoa. Ai että, miten nostalginen ajatus :)

n26 (ei lapsia, joten kavereiden kanssa pulkkamäkeen!)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla