Koukussa tulisuuteen vaikka se on kuitenkin makuhermoille liikaa? :D
Kellään muulla niin, että pakko saada tulisuutta ruuan sekaan vaikka syödessä se ei ollutkaan niin hyvä idea, se on sekä ihanaa että kamalaa syödä :D en nyt puhu mistää överi tulisesta mutta siis joukkoon silppuaa vähän jalapenoja niin oijoij niin hyvää mutta tulista. Pakko saada seuraavallakin kerralla.
Miten ihmeessä voi jäädä koukkuun vaikka periaatteessa siitä ei pidä kun suu on liekeissä? :D
Kommentit (2)
Siinä vapautuu endorfiineja. Ihan terveellistäkin, jos ei satu olemaan paprika/chili allerginen. Suosittelen kokeilemaan chilien kotikasvatusta. Ovat helppoja jopa ikkunalaudalla tai parvekkeella. Idätyksen voi aloittaa heti tai viimeistään helmikuussa. Saisit paljon tuoreempaa makua ja enemmän makuvivahteita! Kokeile suklaan kanssa, jos tykkäät:) Rasva tai alkoholi rauhoittavat kapsaisiinin nostattamaa poltetta, kun taas vesipitoiset vain pahentavat sitä.
:)