Vierailija

Entinen koulukiusaaja saa oman tähtihetkensä julkisuudessa. Pikkukylän pienen koulun wannabe-kuningatar.

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En tiennyt hänen koulukiusaajataustastaan, mutta ohjelman perusteella tuo on just sitä naistyyppiä jota en siedä hetkeäkään... Siis miten joku voi olla yksinkertaisesti noin vitun ärsyttävä? Vielä suurempi ihmetyksen aihe on se, miten tuollainen riivinrauta on löytänyt miehen :o

Vierailija

Katsoin ohjelmaa ja katsoessani mietin, että ennen kiivasta kuntoilukuuria olisi ollut hyvä opetella oman itsensä (ja kumppanin) hyväksymistä ja rakastamista ihan makkaroihin katsomatta. Että oma ihmisarvo ja arvo kumppanina ei ole kiinni siitä, onko kyljissä löysää.

Ehkäpä onkin niin, että jos on tottunut olemaan julma muita kohtaan (viittaan edellä mainittuun kiusaajataustaan), niin jossain vaiheessa sitä on myös itselleen.

Vierailija

Tää on niin syvää paskaa ja kuraa katsomattakin. En katso:D Eikä näköjään juuri kukaan muukaan kun tästä ei keskustella samaan tapaan kuin muista ohjelmista.

Rita ja Aki on liian teennäisiä mun makuun. Kunnon tyrkkyjä.

ihme pari

Toi muija vaikuttaa tosi raskaalta tyypiltä. Varmaan toi jätkä itsensä takia ilmoittanut heidät ohjelmaa, kun muija päässyt lihomaan ja jätkän sanojen mukaan vaikuttaa seksielämään. Eihän toi jätkä itse edes ollut mikään possu, vaan hyvännäköinen jo lähtötilanteessa. Muija on taas ihan eri luokkaa, ihme pariskunta, jossa naisella on surkea itsetunto. Jätkä varmaan pettää mennen tullen.

Vierailija

Minua ihmetytti vain se että eka mittasivat vyötärönympäryksen ja se oli 83cm. Minusta ei kyllä yttänyt niin paksulta. Myöhemmin mittasivat uudestaan ja se omi 87cm ja hehkuttivat miten on monta senttiä kaventunut, kun oli eka ollut 93cm.
Millähän mitalla se rita oikein mittaili :D. 93cm ei nimittäin missään nimessä ommut vyötärö missään vaiheessa. Se on jo tosi paksu.

Vierailija

Katsoin eilen ekaa kertaa ko. ohjelmaa ja se oli ihan kauhea. Myötähäpeä! Ja joo, Jutta tekee tämän paremmin. Sitä teennäistä myötätuntoa, mukasyvällistä pohdintaa ja se pari..

Mikä mielensäpahoittaja se perheen rouva oli. Niin kuin oikeasti. Ihan normaalipainoisen näköinen pariskunta, eikä edes häämatkasta ole voinut nauttia kilojen takia. Sen miehen pinkit asusteet ärsyttivät jotenkin todella paljon, ja se nainen oli kauhea valittaja. Toi olisi voinut mennä jonain parodiana, mutta sitä se ei tainnut olla. Niin raskasta, niin kamalaa. Nätti koti näytti kuitenkin olevan ja vaatemerkeistä päätellen ihan mukavasti rahaakin, sellaista turhan naukumista koko ajan. En jaksanut katsoa loppuun asti.

Mietin, mahtoiko kyseessä olla melko tuore pari, kun kaikki kommunikaatio tapahtui painottamalla "Vaimo sitä, aviomies tätä". Ihan kuin olisivat puhuneet joistain ei-paikka olevista pareista. Jotenkin säälittävää tuollainen aviosäädyn korostaminen -ME.OLLAAN.NYT.NIIN.NAIMISISSA.

Miten siinä sitten lopulta kävi?

trikoo

Nää oli sellanen trikoopariskunta, jota treenas junttipariskunta vailla minkäänlaista asiantuntijuutta. Trikoopariskunnan nainen oli jäätävä ja kauhee stressi päällä ulkonäöstä, vaikkeivat lihavia olleet. Sitä vaan miettii, että miten noiden avioliitto voi kestää, jos päässä on vaan huminaa ja ihastuminen perustuu vatsalihaksiin. Teinivuosista ei ole pitkälle päästy, vaikka naamasta näki, että vuosia on tullut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla