Vierailija

Minua ärsyttää suunnattomasti kaverini tyyli pukeutua. Se ei koskaan pukeudu siististi kauppaan. Aina jotkut kamalat verkkarit jalassa kauppaan, samoin jos käydään lenkillä samoissa kuteissa vaan lenkille! Meikkiä neiti ei käytä ollenkaan eikä jaksa edes hiuksia laittaa mitenkään! Farkut sitä ei kiinnosta ollenkaan, ei edes mitkään nätit puserot..Tämä ärsyttää minua suunnattomasti! Miten voisin saada kaverini pukeutumaan muodin mukaisesti?

Kommentit (5)

Vierailija

Miksi pitäisi pukeutua muodin mukaisesti? Jotta näyttäisi samalta kuin muut ihmiset? Ehkä kaverisi mielestä ko. vaatteet sopivat hänelle ja tuntuvat hyviltä. EHkä hänen elämänsä ei pyöri miesten huomion ympärillä ja sen takia ei viitsi pilata ihoaan meikkaamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luulin, et ei osaa pukeutua: vetää housuja jalkaan, saa käsiä hihoista, tehdä rusettia kengännauhoihin jne. Se olis ollut mielenkiintoisempaa kuin se, että kaverisi ei pukeudu sun maun mukaan.
Oletko kysynyt kaveriltasi mitä mieltä hän on sinun vaatteistasi? Mitäpä jos hänen mielestään sinä et osaa pukeutua? Ihmisillä kun on erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Tuliko sellainen ollenkaan mieleen?

Vierailija

Piittaamattomuus ulkonäöstä voi kieliä masennuksesta. Sinä et voi häntä pakottaa pukeutumaan tavalla x. Kannattaa lähteä siitä, mistä hän tykkää. Oletko käynyt hänen kanssaan shoppailemassa? Lisäksi voi olla, ettei hän vain pidä nykymuodista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla