Vierailija

Notta tässä vietän yäks-iltapäivää elokuvan kanssa, jonka en tajunnut olevan näin kaamea.

Heräsi kysymys. Elokuvassa sadistinen kidnappaaja leikkaa irti panttivangin kielen. (Itse asiaa ei onneksi näytetä). Mutta tämän kotioperaation jälkeen panttivanki ei edes menetä tajuntaansa, saati joudu shokkiin. Ei oikein mene läpi.
Eikös tällaisessa käsittelyssä joudu niin hitonmoiseen shokkiin, että sydän pysähtyy?

Sorry, mutta tää jää ikuisesti vaivaamaan, jos en saa tietää vastausta.

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Teoriassa lienee mahdollista olla menettämättä tajuntaansa tai olla menemättä shokkiin. Nuo kuitenkin olisivat luultavasti todennäköisimmät ensireaktiot, sydän ei kyllä pysähtyisi. Kieli on kuitenkin suhteellisen iso ja sisältää paljon isoja verisuonia joten kuolema, vuotamalla kuiviin on hyvin todennäköinen mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Vierailija kirjoitti:
The Human Centipedessä se tohtori leikkaa jalkojen jänteet ja polvilumpiot poikki kolmelta ihmiseltä, leikkaa niiden huulet irti, ja neuloo suun kiinni edessäolevan ihmisen perseeseen niin että peräsuoli menee suoraan aukiolevaan suuhun jota ei saa kiinni. Human Centipede kakkosessa on astetta karumpi se kohtaus kun pahis ruiskuttaa kaikille laksatiivejä niin että kaikki ripuloivat toistensa suihin, samalla kun pahis itse raiskaa jonossa viimeisenä olevaa naista perseeseen ruosteisella piilkilangalla ehostetulla kyrvällään...

Hyi helvetti :x rakastan kauhuleffoja, mutta nuo The Human Centipedet vaikuttaa jo trailereiden perusteella niiiiin vastenmielisiltä ja sairailta leffoilta Sawin tapaan, että oman mielenterveydeni vuoksi en halua niitä katsoa.

A lion never loses sleep over the opinions of sheep.

Vierailija

Siis järkyttikö tää kielen leikkaus sua noin paljon et jäit oikeen miettimällä miettimään asiaa? Joo kato human centipede 2, vaikka sekin tuntuu nykyään aika laimealta..

Vierailija

Miten joitakin voi noi Human Centipedet kauhistuttaa :D Ihan surkeita tekeleitä, eikä edes ällöttäviä tai ahdistavia. Etenkin se kolmos osa oli naurettava.

Vierailija

Mistä tiedät ettei mene shokkiin? Shokin biologinen tarkoitus on aktivoiva ihminen äärimmäisen hädän keskellä, ei lamaannuttaa.

Vierailija

AP: no ei järkyttänyt, mutta pikkasen pedanttina luonteena en vaan saa rauhaa, ennen kuin tiedän, olisiko tuo reaalielämässä mahdollista. Kyseessä ei ole gore/snuff -elokuva vaan trilleri. Kuten sanoin, itse kielen leikkausta ei suoraan näytetty, panttivanki makasi maassa selkä kameraa päin ja kidnappaaja oli lattialla polvillaan myös selkä kameraan päin. Näytettiin vaan kun veitsi heilahti, epämääräistä korinaa ja kouristelua. Sit vangin pään ympärille kiedottiin jesaria.

Överioverkillit tyyliin Human Centipede lähinnä haukotuttaa.

Vierailija

Insiden loppukohtaus, jossa psykoottinen nainen leikkaa raskaanaolevan naisen mahan auki saksilla ja repii vauvan pihalle kun suolet ja veri aaltoilevat pitkin portaita on kyllä aika pysähdyttävä.

Vierailija

Luin jostain kirjasta joskus jutun, missä ensiapuun oli tullut psykoottinen potilas joka oli repinyt kielensä käytännössä kokonaan pois ja jäi henkiin. Siinä selitettiin, että vaikka kielessä on isoja suonia jotka vuotavat alkuun paljon, niin vahingoittuessaan kielen lihakset supistuvat ja kuristavat usein katkenneet suonet umpeen joten verta ei välttämättä menetä niin paljon että menisi edes shokkiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla