Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nää joulunpyhät on äärettömän tylsiä varsinkin täällä lähiössä. Ei lunta ei pakkasta, vettä vihmoo eli ulkonakaan ei viihdy. Meitä on äiti, isä, pari teini-ikäistä tyttöä ja koira. Kuumeisesti mietitään tekemistä ettei ihan tylsistytä. Laskin, että budjetti olis tonnin luokkaa jos suunniteltaisiin reissua. Ongelmaksi koituu koira ja toinen tytöistä, jonka kotipaikka on 300km päässä meistä. Eli mietittiin lähtöä laskettelemaan pohjoisemmaksi muutamaksi päiväksi, mutta toisella tytöllä ei ole mitään talvivaatetta mukanaan, koska tämä ei ollut etukäteissuunnitelmissa ja kaupatkin on kiinni niin ei voida käydä ostamassakaan.
Mietittiin et josko lähdettäisiin laivalla Tallinnassa käymään, mut ei saada koiralle hoitajaa ja koirahoitolatkin on jouluisin täynnä. Eli mitä sitä sitten tekisi? Alkaa jo seinät kaatumaan päälle ja ilmapiiri kiristymään, vaikka varsinaista riitelyä ei vielä olekaan.
Otan mielelläni ideoita vastaan.

Kommentit (6)

Vierailija

Seuraan VIP lemmikkihoitolaa facessa, koska oma koira on ollut siellä hoidossa. Heillä oli kuulemma jouluna peruutus ja yksi koira mahtuu vielä. Karvakuono sinne ja ihmiset Tallinnaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nro 2 jatkaa, hoitola on tänään kiinni mutta huomenna aukeaa. Se on Porvoossa, eli pk Seudulta noin tunti autolla. Suosittelen kuitenkin paikkaa. Se ihminen josta koirani tykkää, minäkin tykkään. Ihana omistaja!

Vierailija

Eikö nyt muutaman päivän kestä ilman ihmeempää tekemistä, tekee teineillekin hyvää oppia keksimään itse viihdytystä. Pelatkaa korttia/pelejä, leipokaa, tehkää ruokaa, syökää, katsokaa leffoja, käykää kävelemässä koiran kanssa, piirtäkää, lukekaa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla