Vierailija

Venäläiset syöttivät jääkarhulle räjähteen ja kuvasivat kitumisen
Joulun kohutuimmaksi uutiseksi on Venäjällä noussut tapaus, jossa työmaan henkilökunta syötti alueelta usein ruokaa etsineelle jääkarhulle räjähteen ja kuvasi eläimen kitumisen videolle. Järkyttävällä videolla nähdään miten jääkarhu kärsii valtavasti ilmeisesti ruokaan piilotetun valoammuksen palaessa sen sisällä.

Työmaan johtaja Alexander Gruzdev kertoi Gazeta.ru -lehdelle, että kyse oli itsepuolustukseksi jääkarhun luokse heitetystä paukkupommista, jonka räjähtämisen jälkeen jääkarhu poistui paikalta omin jaloin. Asiantuntijat ovat kuitenkin toista mieltä. Heidän mukaansa räjähde on täytynyt piilottaa ruokaan ennen kuin jääkarhu on sen syönyt.

Venäjän luonnonvaraministeri Sergey Donskoyn mukaan kyseessä oli äärimmäisen julma eläinrääkkäys. Viranomaiset ovat käynnistäneet asiassa rikostutkinnan, kun videosta nousi kohu ympäri maailmaa. Eläimen kiduttajaa odottaa nyt jopa seitsemän vuoden vankeustuomio salametsästyksestä.

En laita linkkiä videoon :(

Kommentit (8)

Vierailija

Alapeukut siitä, että et laittanut linkkiä videoon. Mitä hyötyä tuosta sepustuksestasi on, jos ei videota voi katsoa missään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jusupov

Suosittelen että ette katso sitä videota. Toivottavasti kyseinen musikka saadaan kiinni, rakennustyömaalla varmasti joku tietää syyllisen. Näillä urhoillahan on kännipäissään tapana tunnustaa tekosiansa. Ei muuta kuin musikalle raketti suuhun, räiskis ja hauskavideo levitykseen. Venäläissivustolla valtaosa tuomitsi teon mutta oli myös paljon peukuttajia, uskomatonta.

Vierailija

Jusupov kirjoitti:
Venäläissivustolla valtaosa tuomitsi teon mutta oli myös paljon peukuttajia, uskomatonta.

Tämä oli hyvä tietää, että sielläkin tuomitaan.

Vaikutetaan

Uutistoimisto Tassin mukaan tulitteen laittaja sai sakot. Kun pöyristyttävä video levisi Venäjällä ja maailmalla asian tutkinta eteni korkeammalle tasolle. Taulapäätä odottaa jopa 7 vuoden vankeus ja venäläiset vankilat eivät ole lepokoteja, onneksi.
Ettei juttu hautautuisi, ohessa linkki vetoomukseen jolla halutaan varmistaa että syyllinen varmasti tuomitaan ja ettei vastaavaa tapahtuisi. Nimiä jo yli 200 000.

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/549/264/029/?z00m=27280778&red...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla