Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Te jotka olette lypsäneet rintamaitoa pakastimeen mahdollisia poissaoloja varten, kuinka paljon lypsitte? Oon ite pakastanut nyt puoli desiä/minigrip-pussi, mutta en tiiä paljonko pusseja olisi hyvä olla. Ajattelin siis varamaidoksi 2-4 tunnin poissaoloja varten täysimetyksen aikana. Mitään säännöllistä menoa ei siis ole.

Kommentit (3)

Vierailija

No minkäikäinen vauva? Mä kävin reilu 2 tunnin reissulla kun vauva oli 2kk, syötin juuri ennen lähtöä niin söi sitten seuraavan kerran juuri ennenkuin tulin takaisin ja mies oli lämmittänyt muistaakseni 50ml. Nyt vauva saa jo korviketta, on 5kk, ja syö sellaisia 120ml settejä n 3 tunnin välein.

Vierailija

Ja sehän säilyy sen 3kk pakkasessa, hyvähän sitä on olla reilusti, mutta juurikin pienissä erissä. Jos ei meinaa kaikki ehtiä käyttöön niin syötät sitten muuten vaan pullosta ja lypsät taas tuoretta sinne pakkaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Säilyy se vuoden jos pakkanen on kylmä. Vauva tarvii 1-2 annosta mutta vaikea arvailla paljonko juuri sinun vauvasi syö. Kun tulet reissusta voit lypsää uuden erän jemmaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla