||||||||||||||||| Palmuöljy - PELKKÄÄ HYVÄÄ! |||||||||||||||||||
||||||||||||||||| Palmuöljy - PELKKÄÄ HYVÄÄ! |||||||||||||||||||
Palmuöljyä on aina käytetty - ja tullaan aina käyttämään vähänkin parempien elintarvikkeiden valmistamisessa.
Se antaa tuotteille rapeutta ja hyvän suutuntuman. Palmuöljy on myös maailman pelastus ja ekologinen vaihtoehto, koska sen hehtaarisato on selvästi suurempi kuin muilla öljykasveilla.
Margariineja valmistava Unilever kertoo käyttävänsä palmuöljyä muiden kasviöljyjen kanssa, koska se antaa margariinille hyvän maun, pehmeän rakenteen ja helpon levitettävyyden.
- Palmuöljy kestää paistamista pidempään kuin muut öljyt, Keskon vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo kertoo.
Ostamalla palmuöljyä sisältävän tuotteen kuluttaja samalla tukee kehitysmaita.
Näin yhteenvetona voimme todeta, että palmuöljy on pelkkää hyvää.
Tuolla lähteiden määrällä mitä esitit voimme yhteenvetona todeta, että puhut paskaa kunnes pystyt väitteesi todistamaan.
Paskahan on hyvää, silä miljoona kärpästä ei voi olla väärässä.
ap on oikeassa, puhuu täyttä asiaa. ja voi että kun se harmittaa joitakin. :)
http://bonred.fi/ajankohtaista/palmuoljyn-viljelyn-tehokkuus/
http://bonred.fi/ajankohtaista/tiede-ja-punainen-palmuoljy/
Otankin tuota borst-keitto reseptiini mukaan.
Löysin juuri kirjoituksen, jossa kerrotaan tokotrienilen terveysvaikutuksista. Niitä on runsaasti punaisessa palmuöljyssä ja jonkun verran myös tavallisessa palmuöljyssä.
http://www.alsearsmd.com/2015/09/the-vitamin-that-defeats-dementia/
Tästä käännös:
http://terveystuuletusta.blogspot.fi/2015/12/tama-vitamiini-voi-pelastaa...