Miten paistaa silakkarullat uunissa, jotta ruodot pehmenevät?
Kommentit (6)
Et saa silakkaa rullalle ellet ota ruotoa pois ja tadaa ongelma ratkaistu.
Kiitos vaan kahdelle ekalle, mutta Googlen ohjeilla eivät ruodot pehmene ja rullalle saa valmiit fileet oikein hyvin, vaikkei niistä piikkejä pois nypikään. Selkäruoto niistä on tietysti poistettu jo koneellisesti. Käsin en viitsi sikaloita perata, se olisi asiaan oiva ratkaisu kyllä. Olisiko neuvoja, jotka auttaisivat oikeasti?
Pudottaa hieman ohjeista lämpötilaa ja jatkaa paistoaikaa?
Vierailija kirjoitti:
Pudottaa hieman ohjeista lämpötilaa ja jatkaa paistoaikaa?
Joo, näin se varmaan menee, mutta olisi kiva kuulla, onko joku onnistunut tällä tavalla. Silakkarullia teen niin harvoin, ettei viitsisi jouluna riskeerata.
Mitä ruotoja silakasta vielä selkärangan poistamisen jälkeen löytyy?
Saksilla vain selkäevä pois.
Voi että kun sulla olis käytettävissä netti, niin voisit googlata silakkarullat ja saada sata ohjetta.