Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rintaliivikysymys

Vierailija

Minulla on yhdet hyvän malliset rintaliivit, ja haluaisin lisää sellaisia. Liivit ovat peräisin Ellokselta ja merkiltään Abecita, mutta en ole löytänyt samanlaisia enää Elloksen valikoimista.

Liivien mallissa hyvää on se, että toppimallisen liivin alla on ikään kuin toiset aukolliset liivit, jotka pitävät rinnat paikallaan, niin etteivät ne pursua esiin jos vaikka kumartuu eteenpäin. Tämän tapaiset (kuvassa on imetysliivit, mutta omieni kupit eivät ole avattavat): http://www.bellabambina.fi/images/Triumph/triumph-imetysliivit-romance-f...

Kyllä, minulla on pehmeät ja riippuvat rinnat, ikääkin on jo 50. Tällainen malli on osoittautunut käytössä hyväksi, joten haluaisin näitä lisää. Mutta mistä ja millä nimellä voisin etsiä?

Kommentit (5)

Vierailija

selityksestäsi en tajua mitään, mutta kuvasta päätellen haet yksinkertaista perhmeää kaarituetonta liiviä. No, niitä saa mistä tahansa liivikaupasta, myös nettikaupoista (kvg: alusvaateliike). Myös marketeissa myytävät toppiliivit, esim sloggin, todennäköisesti vastaavat tarkoitustasi. Vielä parempia  kuvaamaasi tarpeeseen (pehmeät riippuvat rinnat ja kumartelu) tai ainakin vaihtelua ulkonäköön tuovia voisivat olla kokokuppiset liivit (Kaarituella tai ilman), mutta niissä tuppaa olemaan hintaa enemmän.

Vierailija

Esim. nämä Lindexin kaarituettomat? http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/shop-by-style/wirefree...

Mulla on tuommoisia imetysrintsikkaversiona, ja ovat mukavat ja peittävät ison osan rintaa. Eivät kyllä ole kovin kauniit! Lindexillä on muutenkin monia kaarituettomia rintsikoita - jos siis niistä tykkäät - http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/shop-by-style/wirefree...

Monet noista ovat kyllä tosi pienikuppisia, mutta ehkä sieltä löytyy jotain sullekin! 

Vierailija

Äitini on ikäisesi ja hän käyttää samanlaisia kuin sinä. Hän ostaa lindexiltä ja mark & spenceriltä. Kävi myös ostamassa monet alushousut mark & spenceriltä ja kehui niitä että hyviä olivat :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat