Vierailija

Eli meillä on pakastimessa tilalta haettua jauhelihaa. Otin eilen aamulla (tai toissapäivänä illalla en ole ihan varma) sitä sulamaan ja tein puolesta köntistä ruokaa. Nyt on vielä puolet käyttämättä ja mietin, että säilyykö liha vielä huomiseen hyvänä vai pitääkö kypsentää ruuaksi jo tänään?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Kypsentäisin sen.Sulaneessa lihassa raakana säilytettäessä voi alkaa pöpöt muhimaan pian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos se on vielä punaista niin säilyy huomiseen hyvinkin. Muistini mukaan vanha jauheliha menee pakastimessa harmaaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla