Perhepäivähoitajan sairaslomapäivistä miinustunteja??

Vierailija

Yritin googlettaa tätä ja löysinkin jotain tietoa, jossa sanottiin, ettei sairaslomapäiville lasketa mitään tuntimäärää päivälle ja että ne silti lasketaan työpäiviksi, jolloin tulisi siis miinustunteja sairasloman takia ja tasausvapaat vähenisivät. Toki tiedän, että palkka tulee sairausloman ajalta, poislukien tietysti kulukorvaukset.

Tietäisköhän täällä joku, meneekö todella noin, että sairaslomasta tulee miinustunteja vai lasketaanko sairausloman ajalta esim. 8h tunti, jolloin ei tulisi miinusta, mutta ei toki ylitöitäkään. Teen siis todellisuudessa 10h päiviä.

Kommentit (6)

Vierailija

En kysynyt paljonko monelta tunnilta kela maksaa vaan lasketaanko sairaslomapäiville jokin tuntimäärä vai onko noin kun googlettamalla löysin tiedon, ettei sairaslomapäiville lasketa mitään tuntimäärää vaan niistä tulee 8h miinustunteja per päivä ja nämä taas vähentäisi tasausvapaiden määrää... Jos joku tästä täällä sattuisi tietämään.

Vierailija

Mikä on sekavaa? Minusta kysymykseni on hyvin yksinkertainen, koska jos sairaslomasta tulee miinustunteja niin tietysti se vähentää myös tasausvapaiden määrää.

Vierailija kirjoitti:
Sekavammaksi vaan menee.

pph myöskin

Sairaspäivät eivät ole työpäiviä. Jaksosta tulee keskeytynyt ja tunnit lasketaan todellisten työpäivien mukaan.

Todellisia työpäiviä on tehdyt pv, tasausvapaa päivät ja aikakorvauksena annetut päivät. Ja on ihan varmaa tietoa olen luottamusmies.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat