Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kalastajan vaimo mukaan Fitnesspäiväkirjoihin!

Vierailija

http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/fitnesspaivakirjat/uutiset/artikkel...

En edes tiennyt, että koko nainen harrastaa fitnesstä.

Kommentit (14)

Vierailija

Ei kv fitnesstä harrasta, mutta on liikunnallinen ja bloggaaja. Se kaiketi riittää. Kiva, et mukaan tulee tavallinen jumppaaja ja ei-fitness tyyppi. Se Valosaaren touhu meni jotenkin oudoksi jo viime kaudella.

Vierailija

No sinänsä tuo ihmetytti, kun eihän se käsittääkseni ole fitness-ihmisiä. Mutta ehkäpä hänestä tulee...

Vierailija

Ja sitten taas välistä kirjoittelee blogiinsa siitä, kuinka huolissaan on somen etenkin nuorille neidoille aiheuttamista ulkonäköpaineista. Itseäni ärsyttää kovin tuollainen jeesustelu. Bloginsa kuvat ovat kuitenkin ottamalla otettuja. Muutoinkin yleisesti tarkasteltuna ihmiskunnan historiassa mielenkiintoinen (ja toki varsin vakava) tilanne menossa. Moni elää somen kautta seesteistä ja yltäkylläistä laatutuotteiden täyttämää elämää ja toisaalla nälänhätä, köyhyys, pakolaisuus, työttömyys tuntuu lisääntyvän entisestään. Onko kyseessä tietyllä tavalla jopa kollektiivinen tarve paeta digitaaliseen maailmaan karusta ja epäoikeudenmukaisesta maailmasta? Ja kyllä tiedostan sen, että blogit ovat vain blogeja. Aikaa ja energiaa niihin kuitenkin käytetään paljonkin. Itselläni ei riittäisi aika- tai saati taitoresurssit moiseen rumbaan.

Iitukka

Oon seurannut Kalastajan vaimon blogia joskus ja edelleen silloin tällöin. Odottelen neuleideoita :)

Katsoin sen videon ja yllätyin; aika tavalla erinäköinen kuin valokuvissa, joissa "leveähköt" leukaperät, mutta nyt videossa hyvinkin kapeat ja pitkät kasvot ja ääni yllätti myös! Kuvittelin Kalastajan vaimon äänen aina matalaksi ja rauhalliseksi, muta ääni onkin hyvin pikkutyttömäinen ja hivenen sössöttävä. Ymmärrän kyllä, että kuvat voi aina julkaista parhaimmasta kulmasta (niin tekisin itsekin), en tarkoita ollenkaan, että live-kuva olisi huono, päinvastoin! Vain hyvin erilainen kuin valokuvissa! En kyllä oisi tunnistanut kadulla!

No, asiaan:  videosta huomasin yhdennäköisyyden Supermarjon välillä. Onkohan Kalastajan vaimo ja Marjo sukua keskenään? 

Vierailija

Olen lukenut blogia nyt jo useamman vuoden, mutta viime aikoina vähenemässä määrin. Syynä kaikki tämä kaupallisuus. Jotenkin sillon ennen menaisia blogi oli elämänmakuisempi ja aidompi. Kuvat olivat kauniita hieman rosoisempana ja tekstin sisältö myös miellytti. Nyt kaikki on niin... en osaa selittää. Kuvat ainakin liian käsiteltyjä ja " täydellisiä". Ihan liikaa (piilo) mainoksia, yhteistyö juttuja, neuleohjeet vähentyneet ym. Menaiset " suojelee" poistamalla asiallisiakin kritiikkejä ja yhteistyökumppanit halveksivat lukijoita kommenteissaan. Ja nyt tämä... Yök. En vaan jotenkin uskonut että Johanna lähtisi mukaan tällaiseen realitysarjaan. Ymmärrän että toki varmasti haluaa laajentaa " profiiliaan" mutta maku jotenkin menee kaikesta tästä kaupallisuudesta ja julkisuudesta. Ja ei, en ole kateellinen. Mutta ei vain enää vastaa minun tarpeisiini lukijana mikä kyllä harmittaa. Onneksi vanhoja postauksia voi lukea silloin tällöin kun menaisten sivut pelittävät.

Vierailija

Eli seuraavalla kaudella on mukana menestynyt fitnessmalli (Hussi), tankotanssin maailmanmestari (Kivelä), bikini fitness -kisaaja ja räppärin rouva (Teittinen), Karalahden rouva (Karalahti) ja... joku sisustus-lapsiperhebloggaaja, josta kuulin ekan kerran juuri nyt.

Vierailija

Mitä ihmettä? Olen näköjään samanikäinen Kalastajan vaimon kanssa ja tänäkin aamuna tutkin peilin edessä ryppyjäni. Noihin kuviin verrattuna näytän ihan junnulta! Itsellänikin siis pitkä, laiha "rasvaton" naama, mutta näköjään ei ne pelkät piirteet ja rasvan/pyöreyden puute kasvoissa vanhenna. Tupakoiko bloggaaja tai harrastaako hän auringonottoa?

Vierailija

Eikä mä en kestä tuota Janni Hussia! Niin tylsä ja mitäänsanomaton ja näyttääkin vielä ihan 17-vuotiaalta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"yhteistyökumppanit halveksivat lukijoita kommenteissaan"

Esimerkkejä?

Itsenäisyyspäivän postauksen kommenteita löytyy koko juttu. Harvoin onneksi luen kommentteja, nyt tosin kritiikki oli asiallista jota sanoi myös KV, mutta, mutta.....

T. 9

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat