Onko mitään järkeä ottaa sivuaineeksi taidehistoria?

Vierailija

Pääaine yhteiskuntatiede ja toinen sivari kauppatiede. Kiinnostaisi vaan kovasti...

Kommentit (8)

Vierailija

Timo Soini valitteli kun kansainvälisesti suomalaiset eivät enää pärjää kun eivät osaa eurooppalaisten kanssa puhua taiteesta. Jos ekonomistina bisnestä siis ajattelit tehdä, ota ihmeessä taidehissaa kanssa. 

Vierailija

Tietenkin on järkeä, jos kiinnostaa. Sivistävä aine, josta voi olla ihan ammatillista hyötyä.

Muutenkin kysymys on vähän sama, että onko järkeä tehdä kivoja asioita vai pelkästään järkeviä asioita. Et kai ole kaikkea kivaa lopettanut vain opiskellaksesi. 

Vierailija

Kauppatiede ja taidehistoria on hyvä combo, mutta skippaa toi yhteiskuntatiede. Ihan hyödytöntä diiba daabaa. Sit jompikumpi noista kahdesta pääaineeksi ja toisesta laaja sivuaine eli jotain 60+ opintopistettä. Älä hajoita itseäsi liikaa. Jos olet yhteiskuntatieteitä jo ehtinyy suorittaa, ne voi laittaa muihin opintoihin. Tsemppiä ja onnea opintoihin!

Vierailija

Ota vaan! Pääaineena se ei tosiaan ole kauhean työllistävä, mutta toi sun yhdistelmä vaikuttaa aika hyvältä. Varsinkin jos aihe kiinnostaa, niin sivuaineen verran on just hyvä tutustua siihen tarkemmin.

Vierailija

Ei tuommoista järjellä opiskella. Sama jonkun naistutkimuksen kanssa. Ne vaatii ideologian että niihin pystyy paneutumaan koko teholla.

Vierailija

Ota ihmeessä. Itse olen menossa tuota opiskelemaan näin jälkeenpäin. Teen matkaoppaan ja museo-oppaan hommia keikkoina ja siinä työssä taidehistoria olisi kyllä hyödyksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat