Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mukaan vanhemmille?

Vierailija

Lähdetään iltapäivällä vanhemmille toiseen päähän Suomea ja tullaan joulun jälkeen takaisin. Mitä tarvitaan mukaan? Lähdössä siis minä, mies, lapset 2v ja 5v ja koira :) Vaatteet on, eväät matkalle on, koiralle ruuat on. Mitä vielä? En oo viettänyt näin pitkää aikaa vanhemmilla sen jälkeen kun muutin sieltä pois ja nyt en yhtäkkiä osaa miettiä mitään, mitä siellä tarvittaisiin.

Kommentit (10)

Vierailija

Riippuu varmaan siitä, lähdettekö nyt ajamaan Utsjoelta Helsinkiin vai toistepäin. :) Jos menette syrjäseudulle jossa kauppoja ei juuri ole, niin minulla on ollut tapana pakata kaiken varalta mukaan pieni käsiapteekki, jossa lapsille ja aikuisille särkylääkkeet, nenäsumutteet ja yskänlääke + koiralle korvahuuhde koska se saa aina korvatulehduksen rymytessään yksin pihalla. Joskus otan myös omat tyynyt mukaan, jos tiedän että perillä odottaa surkea tyynynrääpäle vuodeta -86 ja sitten on niskat kipeät koko loman ajan.

Vierailija

Kännykkä, laturi, lasten kela-kortit, särky- ja kuumelääkettä (kuumemittari?), lapsille ehkä jotain leluja.

Vierailija

Jos tosiaan menette johonkin landelle, kannattaa ottaa käteistä mukaan. Yleensäkin kannattaa käydä päässä läpi kaikki mahdolliset skenaariot ja varautua niihin, sillä pankkiautomaatteja tai kauppoja tai mitään tarvittavaa ei välttämättä ole lähellä. Koirankin suhteen kannattaa varautua kaikkeen, voi esim. onnistua päätymään tappelemaan ilveksen kanssa niinkuin meidän koira kerran teki :D Lääkäriinhän siinä sitten lähdettiin, ilves voitti :D

Vierailija

Jos ap on itse syrjäseudulta kotoisin, niin hän varmaan tietääkin tän, mut muistakaa käydä tankkaamassa tankki täyteen viimeisellä huoltoasemalla ennen kyläpaikkaa, jos välimatkat on pitkät. 

Vierailija

Kiitos ideoista! Maalle tosiaan ollaan kaupungista menossa. Ei nyt ihan korpeen mutta sen verran kauaksi palveluista, ettei kauhean mielellään tuhlaa bensaa jonkun sukkahousujen puuttumisen takia ja tämän vuoksi etukäteen olisi hyvä kaikenlaista miettiä :)

Ap

Iskä vaan

-2-vuotiaalle hygieniatarvikkeet omasta takaa

-pieni määrä 100% varmasti kelpaavaa vararuokaa 2-vuotiaalle jos on krantumpi

-muutama oma tuttu ja turvallinen lelu molemmille (Unilelu mukaan jos on!)

-lapsille automatkalle puuhattavaa

-kärsivällisyyttä ja riittävästi aikaa ajomatkalle sekä tauoille

Vierailija

ota nyt ainakin kaikki sellainen, mitä maalta ei välttämättä saa. jos on jotain erikoisshampoota, koiralla erityisruokavaliota. muista joululahjat! :)

Vierailija

Lasten, aikuisten ja lemmikkien lääkkeet. Muista myös laturit (läppäri, puhelin jne.). Ihan samat perustavarat me pakataan mukaan  ollaan menossa kaupunkiin tai maalle, vaatteet vaihtuu sään mukaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat