Tyttöjen henkilökemiat koulussa...

vähän väsynyt äiti

Muutimme viisi vuotta sitten tosi pienelle paikkakunnalle. Tyttäremme aloitti koulun eskarista täällä ja on ollut saman kaveripiirin kanssa tekemisissä siitä lähtien, mutta sitä kaveria ei ole löytynyt. Luokalla on vain 6 tyttöä ja 7 poikaa.
Tilanne vaihtelee. On aikoja, jolloin menee paremmin ja aikoja, jolloin kiusataan ihan koko ajan.
Nyt on tilanne niin paha, ettei tyttärellä ole ketään koulussa ja valvoo jopa öisin. Itkemistä on melkein päivittäin ja muutenkin on mieli maassa.
Apua olen yrittänyt koulusta saada. Siellä on yritetty ryhmäyttää tyttöjä, järjestetty pelivälitunteja ja sellaista. Tytär on käynyt kuraattorilla ja koko luokankin tytöt ovat siihen osallistuneet.
Mitäs mieltä olette, kannattaako enää yrittää vai olisiko vain viisainta antaa periksi ja yrittää järjestää tytär toiseen kouluun eri kuntaan?? Onko joku saanut tilanteeseen apua jostain muualta kuin koulusta??
Alkaa väsy jo iskeä, kun yöt menevät tytärtä lohduttaessa ja aamuisin on kuitenkin töihinkin lähdettävä.

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllähän tuo kuulostaa ihan mahdottomalta tilanteelta. Koulunvaihto voisi tuoda helpotusta. Kouluaika on lapsen elämässä pitkä ja merkittävä, joten tekisin nyt kaikkeni, että tuo kiusaaminen ja yksinäisyys saataisiin loppumaan.

Vierailija

Hyviä neuvoja jos löytyy. Yläaste on pahinta aikaa nitä klikkejä, ulos jättämistä, kiusaamista. On siellä seassa hyväkin tyypejä kun monen kanssa ollaan yhä kavereita. Tutustuttiin juuri yhdessä kidutuslaitoksessa jotka tunnetaan yläasteena.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat