Kaupassa käydessä kurkku kuivaa ja huulia kirvelee

Vierailija

Mikähän mahtaa olla syynä, kun kaupassa käydessä usein huulia alkaa kirvellä ja kurkkua kuivaa kuin olisi ollut viikon helteisessä autiomaassa ilman vettä.

Ihan pienissä kaupoissa en tätä ongelmaa ole huomannut, mutta paikallinen Prisma usein aiheuttaa tällaisen ongelman. Samoin myös tuo viereinen kauppakeskus.

Huulien kuivumis- ja halkeilemisongelma on kyllä olemassa, mutta kaupassa niitä alkaa kihelmöimään / kirvelemään. Ja seurauksena on sitten erittäin rohtuneet huulet.

Viime talvena kiinnitin jo huomiota samaan asiaan, mutta nyt alkaa jo ärsyttää.

Kommentit (3)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Liian kuiva ilma?

Jotain tällaista voisin itsekin veikata.

Joskus jos ohi kävelee joku voimakkaasti hajustettu, niin saattaa ärsyttää vielä enemmän, mutta yleensä nyt aika tuoksuttomassa ilmassa siellä saa kävellä. Jotkut hajusteet saattavat aiheuttaa mulle ihan samanlaisia oireita.

Vierailija

Liian kuiva ilma ja sen lisäksi kaikissa kaupoissa, joissa on vaatteita myynnissä, se tekstiileistä irtoava pöly on paha kurkun kuivattaja. Pölyssä on mukana kaikkea mahdollista tekstiilikuiduista väri- ja pintakäsittelyaineisiin. Homeenestoaineet marketeissa vielä siihen päälle (kengissä, matoissa jne.).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat