Itkuiset neuvolakäynnit

Vierailija

Vauvani traumatisoitui ekasta 3kk rokotuksesta niin pahasti että hurja itku on tullut sen jälkeen joka kerta myös punnituksesta ja pituuden mittauksesta, vaikkei ne satu. Huomion suuntaaminen leluihin ei auta mitään, pikkuinen huutaa ihan hysteerisesti. Vasta kun vaatteet on puettu päälle, hän rauhoittuu.
Onko kohtalotovereita?

Kommentit (4)

Vierailija

Juu meillä oli ihan samaa molempien lapsien kohalla varmaan vuoden verran. Nykyään lähtevät jopa mielellään neuvolaan (2- ja 4-v).

Vierailija

Ihan normaalia pienelle vauvalle. Vaatteet pois, palelee, venytetään selälleen pöydälle mittausta varten, vieras ihminen koskettelee, kirkkaat lamput paistaa silmiin... itkisit itsekin.

Vierailija

Juu ei tykätä meilläkään..ja kai ne huomaa että vanhempikin rupeaa jännittämään sitä tilannetta..vielä siihen päälle tuon iän orastava vierastus niin voila!

Vierailija

Tämä mun vauva huutaa siis aivan kuin sahattais jalkaa poikki.   Ihana kuulla että muitakin on. Meidän neuvolaterkan asenne vain on sellainen kuin tämä mun vauva ois maailman ainoa joka itkee neuvolassa. Huokailee ja ilmaisee selvästi olevansa ihan kypsä, ja saa mut tuntemaan että lapsessani ois jotain vialla kun näin itkee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat