Asuuko naapurissasi kyylä?

Vierailija

Tulipa mieleen kun kävin äsken viemässä pyykkejä pyykkituvalle ja siellä oli taas kerran samassa talossa asuva vanhempi rouva, joka on ottanut elämäntehtäväkseen tarkistaa, että käytetäänhän pyykkitupaa ja/tai saunaa silloin kun sinne on vuoro varattu. Olen asunut talossa parisen vuotta ja ehkä kerran vienyt pyykkiä sillä tavoin, ettei tämä henkilö ole pamahtanut sinne paikalle. Joskus on siis jopa saunavuorolla tullut pesutupaan huutelemaan, että onko ketään saunomassa, vaikka selvästi näkee varauksen listasta ja kuulee äänet saunalta.

Minkälaisia kyyliä teillä asuu naapurissa?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Eikö tuo mene jo ihan intimiteettisuojan loukkaukseen jos mummo pönkii saunomista katselemaan. Ehkä se haluaa vain tirkistellä näkyiskö jotain. 

Vierailija

Ei enää, onneksi. Kysypä joskus siltä rouvalta, että "millä valtuuksilla sinä täällä partioit? Onko yhtiökokous palkannut sinut tarkistamaan varauksia? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn..."

Sinänsä minuakin ärsyttää, jos ihmiset jättävät esim. pyykkinsä noutamatta kuivaushuoneesta varauksensa päätyttyä tai miehittävät narut, vaikka jollain on sinne varaus voimassa. 

Mutta semmoisista asioista aikuiset ihmiset yleensä kykenevät aukaisemaan ITSE suunsa, ei siihen mitään puhenaista väliin tarvita. Ylipäätään olisi kiva, jos ihmiset pitäisivät huolen omista asioistaan. Jos joku rikkoo yhteisiä sääntöjä niin, että siitä on muille haittaa, ne "muut" voivat reklamoida itsekin.

Mutta tuo on jonkun sortin mentaalipuolen ongelma. Voi johtua tekemisen puutteesta ja toisaalta halusta dominoida ja määräillä ympäristönsä tekemisiä. Meillä tuo taloyhtiön kyylä oli semmoinen kolmekymppinen dominoiva nainen, joka ehdotti itseään heti taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi, kun oli eka vuosikokous heidän taloon muuttonsa jälkeen. Siitä se alkoi... eli hänellä kyse oli nimenomaan ympäristön kontrolloinnin ja vallankäytön halusta. Terveisiä vaan Ewalle, onneksi muutit pois!

Vierailija

Ikävä kyllä asuu. Tuolla se kyykkii kuusiaidan juurella päivittäin ja varmaan kirjaa ylös meidän liikkumiset. Välillä se tuijottaa häpeemättömästi meille sisälle. Rasittava ja välillä jopa ahdistava tapaus.

Vierailija

Tämä tapaus on siis sellainen, ettei tuolla korvien välissä taida juurikaan mitään liikkua. Ilmeisesti yksinäinen kun tulee sinne aina omiaan höpöttämään. Joskus varmaan pitäisikin sanoa sille ja uskon, että aivan varmasti on hänelle joku muu talon asukas sanonutkin asiasta. Rouva ei vaan ilmeisesti muista/ole halunnut ymmärtää mitä hänelle sanotaan. -ap

Vierailija

Joo meillä talossa asuu yksi. (Nimikin tais olla ulkomainen)

On aikoinaan virittänyt vanha Telefunken televisionsa siihen malliin , että pystyy helposti katselemaan höttöisten kalkkitiiliseinien läpi mitä naapureilla tehdään.

Pahinta, kun poliisi on samassa juonessa, eikä suostu ottamaan tutkintapyyntöä vakavasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ikävä kyllä asuu. Tuolla se kyykkii kuusiaidan juurella päivittäin ja varmaan kirjaa ylös meidän liikkumiset. Välillä se tuijottaa häpeemättömästi meille sisälle. Rasittava ja välillä jopa ahdistava tapaus.

Käy viemässä sille kiikarit ja sano, että niillä näkis varmaan vähän paremmin :D

-ap

Vierailija

Mä tunnustan kyylääväni... naapureiden koiria. Meidän takapuhan puoleisilla naapureilla taitaa olla kaikilla koiria. Rivissä ensimmäinen johon näkyy niin heillä on kaksi koiraa: ruskea ja mustavalkoinen, ruskea haukahtelee hyvät huomenet mulle joka aamu ja hiljenee heti kun vastaan, muutoin ei hauku. Seuraavassa talossa on valkoinen koira, todella kaunis. Äärettömän rauhallinen, haukahtaa vain jos haluaa sisään, paitsi jos on kissa näköpiirissa. Seuraavassa talossa onkin sitten joku terrierimix, joka saa mielettömän hepulin oravista jotka erehtyvät hänen reviirilleen (tän takia ei ulkoile useinkaan yksin).

Vierailija

Meillä ei pääse hissistä omaan kotiin sisään ilman että joka kerta naapurin mummo avaa oman ovensa ja tarkistaa, kuka rapussa liikkuu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meillä ei pääse hissistä omaan kotiin sisään ilman että joka kerta naapurin mummo avaa oman ovensa ja tarkistaa, kuka rapussa liikkuu.

Tämä sai kyllä ääneen nauramaan :D Onneksi tämä meidän talon kyylä ei ihan tätä luokkaa ole! -ap

Vierailija

On noista naapurin kyylääjä mummoista joskus hyötyäkin. Iski kauhee pissihätä kesken lenkin ja ajattelin käydä veljelläni veskissä. Veli ei ollut kotona, mutta naapurin mummo avas ovensa ja kertoi veljeni lähteneen 20min sitten. Olisin pissinyt pöksyyni ellen olisi saanut lainata mummon vessaa:)

Vierailija

Ainakin kerran kävi kyylälle kakkaisesti. Kaverini asuu rivitalossa ja päästää koiran tarpeilleen siihen pienelle takapihalleen. Jätöksiä varten sillä on sellainen lasten lelulapio. Semmoinen vähän reilu puolimetrinen. Otettiin kuppia ja oltiin tupakalla takapihalla. Oli kevättä ja vielä vähän lunta. Kaveri hieman humalassa innostui siivoamaan. Linkosi lelulapiolla paskoja läheiseen pusikkoon. Sieltä nousi hirveän kiroilun säestyksellä naapurissa asuva vanha mies.

Ukko sai sitä ihteensä päin naamaa. Kaverini nauroi ja heitti pari lapiollista lisää. Kertoi että tuo ukko kyttää usein ja sillä on pari varoitustakin siitä syystä. Ukko huusi että soittaa poliisit. Kaverini siihen että soita vaan pervo niin joudut putkaan. Kyylä luikki karkuun kirjaimellisesti paskasateessa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat