Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa joku iltasatu =)

Seuraa 
Liittynyt30.10.2015

Sitten me kaikki av:laiset nukumme hyvin.

Kommentit (3)

Mies 29v
Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Olipa kerran hamsteri, joka eli Turkin aroilla ja asusti onkalossa Mustafan kengässä. Eräänä päivänä kun hamsteri oli öisellä vaeltelumatkalla tuli ISIS-pommi ja räjäytti onkalon, niin että kenkä lensi takaisin pinnalle. Mustafa löysi kengän ja näki hamsterin ja kysyi "jaa sinunko kenkäsi se nyt onkin?"

Hamsteri ei osannut vastata mitään ja Mustafa nipisti hamsteria kyljistä ja laittoi sen kenkään ja vei kengän mukanaan kaupunkiin. Kaupungissa laiton turvapaikanhakija näki kengän ja nauroi kengän hamsterille ja lähti salakuljettajan kyytiin kenkä mukanaan. Partalapset pyörittelivät kenkää auton tavaratilassa istuessaan ja nauroivat hamsterille vuorotellen. Ilma kylmeni matkan edetessä ja hamsteri meni horrokseen, josta se ei ehkä selviäisi hengissä.

Autoa ajava viisas salakuljettaja keksi varustaa kengän paperilla ja laittoi sen etupenkille, missä oli lämmitys. Lopulta turvapaikanhakijat tulivat Suomeen ja viranomaiset huomasivat kengän tärisevän. Viranomaiset ajattelivat että siinä on pommi, joten he tulittivat kenkää kohti, jolloin salakuljettaja huusi "älkää!" ja heittäytyi kengän eteen ja menehtyi luoteihin. "Teinpähän jotain oikein" olivat hänen viimeiset sanansa ja viranomaiset ällistyivät nähdessään salakuljettajan hymyilevän ilmeen kun hän astui ajasta iäisyyteen auton penkillä. Pian he huomasivat hänen vaatteidensa alla olleen pommin, jonka luodit olivat neutralisoineet ja joka olisi pian räjähtänyt.

Kaikki autossa olleet turvapaikanhakijat tajusivat säästyneensä varmalta kuolemalta ja olivat tyytyväisiä siihen, että laittomuudesta huolimatta säilyttivät henkensä ja saivat sentään leikkiä hamsterikengällä. He vilkuttivat vielä hyvästi hamsterikengälle ja heittivät kenkään jugurttinappeja ja veistivät hedelmäveitselle palasia päärynästä ja omenasta, jonka jälkeen ainut Suomeen jäävä matkustaja eli kenkähamsteri jatkoi matkaansa rajan yli ja turvapaikanhakijat palasivat islamilaiseen maailmaan.

-Mies 29v + 1v-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat