Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis jos on asioinut automaatilla jossa on myöhemmin havaittu skimmauslaite. Olen varmuuden vuoksi pudottanut nyt verkkomaksamisen ym rajat nolliin, mutta olisihan se kiva joskus itsekin verkko-ostoksia tehdä.
Voinko hakea pankista uuden kortin ilmaiseksi tähän vedoten? Vai pystyykö jostain tarkistamaan onko kortillani yritetty maksaa jotain etäostoksia?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Soita pankkiin ja kerro tilanne. Ovat sielläkin kiitollisia, mitä pikimmin toimit. Näin ovat pankit ohjeistaneet. Pankkiautomaattien luona on myös puhelinnumero, jonne voi soittaa eli jos havaitsee asioidessaan jotain epäilyttävää, voi heti kertoa siitä pankille. 

-.-.-.--

Eihän ne verkossa yritä maksaa kopioidulla kortilla kun eiväthän ne saa siitä sitä turvanumeroa joka painettu kortin päälle. Kopioidulla kortilla nostavat rahaa automaateilta joissa ei ole sirulukijaa. Sulje kortti ja hanki uusi.

Vierailija

Kannattaa myös nettipankissa käydä asettamassa kortin käyttöalueen rajoitus. Itse sallin käytön vain Euroopassa. Suurin osa näistä skimmauksista kai päätyy käytettäväksi Aasiassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla