En kehtaa ostaa kaupasta vessapaperia

Vierailija

Jotenki todella noloa ostaa kaupasta vessapaperia.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Todella hassua. Onko sinulla esim. puoliso, joka käy puolestasi kaupassa ostamassa ns. nolot ostokset?

Tästä viestistä tulikin mieleeni, että vessapaperi on lopussa. Kauppaan!

Vierailija

Jokainen ihminen tällä maapallolla ulostaa. Miten jostain vessapaperin ostamisesta täytyy tehdä tommonen hulabaloo? Aattelitko että oot ainoa ihminen lähikaupassasi, joka ostaa vessapaperia?  Hohhoijaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minulla sama ongelma. Kassa ja kaikki kassajonossa olijat varmasti tietävät, mihin sitä käytän. Supernoloa. 

Mulla on teille ratkaisu: sanotte kassalle sen verran kuuluvalla äänellä, että koko jono kuulee: askartelua varten vaan tätä ostan. 

Vierailija

Et ole vielä tarpeeksi kypsä käymään paskalla. Sama juttu kondomien kanssa, jos ei voi ostaa, ei ole tarpeeksi kypsä harrastamaan seksiä. Ole muutama vuosi paskomatta, yritä sitten uudestaan käydä wc-paperi ostoksilla :)

Vierailija

Jotenki todella nolo provo. Kaikki käyttävät vessapaperia ja ihan pienestä pitäen, joten ei ole uskottavaa, että joku ei muka kehtaa ostaa vessapaperia. 

Kehittele parempi, ap. 

Vierailija

Voi jee, oletko tosissasi?  Lähden siitä, että olet.  Mitään kaupassa myytäviä hygienia tuotteiden ostamista  ei tarvitse hävetä.  Valitse vaikka joku varttuneempi kassa jonka asiakkaaksi menet.  On totta, ettei kaikille ole luonnollista, että on monenlaisia tarpeita joita onneksi saa nykyisin marketeista eikä tarvitse mennä esim. apteekkiin. Muistan kun MalmiNovan Cittariin tuli uudet kauppiaat, niin toimittaja jututti paikallislehteen ja vitsaili Pirkka Tena tuotteesta joka oli kuulema yksi myydyin tuote. Miespuolinen kauppiaista ei oikein hallinnut tilannetta vaan väisteli, ettei kyseinen osasto ole hänen hoidossaan.  tosi noloa kauppiaalta.  Olisi nyt ollut jämäkkä ja sanonut haastattelija "nulikalle", että on hyvä asia, että Pirkka tuotteista löytyy apua vauvasta-vaarin tarpeisiin.

Vierailija

Voi kun ihanaa! On olemassa vielä nykyisin Suomessa ihmisiä, joiden ongelmat ovat tätä luokkaa.

Oikeasti, pitäiskö jo vähitellen aikuistua? Nuo pissakakkajutut ovat sellaisia alle kouluikäisten, korkeintaan alakouluikäisten juttuja.

Näin mammaikäisenä sitä ujostellaan terveyssiteitä, tamponeja ja kondomeja, ja seuraavaksi liukuvoiteita ja inkontinenssisuojia.

Tai sitten ei.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat