Nainen, jos olet yökerhossa hakemassa seuraa "yöksi", niin miksei hyvännäköisen miehen "läheks panee?" riitä?

Vierailija

Miksi pitää ekana tuhlata aikaa turhuuksiin? Ei niitä opiskelu/harrastus/työpaikkoja/kotikuntia sun muuta roskaa tarvitse tietää, jos yhdestä yöstä on kyse. Luultavasti mies kuitenkin valehtelee.

Miksi miehen "läheks panee" ei riitä, jos itse haet seuraa yhdeksi yöksi?

Nykyään naisen ei tarvitse mainettakaan pelätä, koska on OK alistua kymmenien miesten nussittavaksi.

Kommentit (15)

Vierailija

No en oo etsimässä yöseuraa baareissa niin en ihan varma ole, mutta luulisin että "läheks panee?" ei riitä koska halutaan ees vähän tietää kenen mukaan ollaan menossa tai ketä ollaan päästämässä omaan kämppään.

Vierailija

Miehet tykkäävät jahdata vaikeasti saatavaa, eikä ottaa sitä päälle heittäytyvää pubiruusua, jota on pannu kaikki isät ja pojat koko kylässä. Miksei naiset ajattelisi samalla lailla?

Vierailija

Siitä on aika kauan kun viimeksi oon ollut sinkku, mutta en etsinyt tilapäistä penoseuraakaan ulkonäön perusteella, vaan esim huumorintajun ja juttelutyylin pohjalta yritin päätellä, oisko seksu tyypin kanssa hauskaa.

Sampon tpki toi turvallisuusnäkökohta, vaika ei voi mitenkään tietää, onko jutut tosia, kuulee kuitenkin, onko tyyppi ihan creepy vai suht ok.

Vierailija

Naiset katsovat kokonaisuutta.  Todella harva on seksikäs olemmalla vain hyvän näköinen ja kysymällä suoraan. Pitää kuulla ääni, nähdä katse ja liikkuminen ennen kuin alkaa tehdä mieli. Ei ne opiskelut ja taustat sinänsä kiinnosta. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Alistua". Säälin sua.

Lassukka jargonia, ylilaudan pikkujonnet taas saapuneet paikalle, kohta täyttyy taas palsta jostain "nainen on haluttava vain taaperoikäisenä", "miksi miehet haluavat vain 12-vuotiaita", " miksi naiset suuttuvat, jos haluan suojaikärajat alas", jne. ad nauseam.

Ainoa pimpsa, jonka ne on nähneet on äidin ja mummon pimpsat saunassa.

Sitten ne lukee netistä "totuuksia" naisista, awalt, ja elää jotain mielikuvituselämää päänsä sisällä ja provoilee tänne, koska täällä on niitä pelottavia hurjia naisia, joista ne on vain lukeneet.

Vierailija

Miehiltä usein unohtuu eräs pieni seikka: naisetkin ovat ihmisiä ja persoonia, ja heillä on omat kriteerinsä vaikkapa vain seksipartnerin valintaan.

Oletan että seksiä etsivät naiset yleensä arvioivat ehdokkaan sen perusteella, miten paljon tyyppi näyttäisi voivan antaa naiselle seksuaalista nautintoa.

Sinä, ap, annoit naiselle vaikutelman ettei sinusta ole mitään iloa tositoimissa. Siksi hän sanoi 'kiitos ei'.

Eikös tämä ole normaaliälyiselle itsestään selvää?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miehet tykkäävät jahdata vaikeasti saatavaa, eikä ottaa sitä päälle heittäytyvää pubiruusua, jota on pannu kaikki isät ja pojat koko kylässä. Miksei naiset ajattelisi samalla lailla?

Tämä on ihan paskapuhetta. Miehet tykkäävät työntää penistään kauniin naisen pilluun. Naisen saatavuus ei asiaan vaikuta.

Eri asia toki, jos mies etsii parisuhdetta. Vaimomatskua olevat naiset eivät auo haarojaan satunnaisille baaritutuille. Tällöin vaikeasti tavoitettavaa leikkiminen lisää miehen mielenkiintoa.

Vierailija

Kusipää on turn-off, en halua sänkyyni tuollaista tunnelmantappajaa. Ja etsin samalla mielelläni ystäviä, joten juttelu ei ole pahaksi.

Ei myöskään kiinnosta miehen ulkonäkö vaan nimenomaan millaisista aiheista hän kykenee keskustelemaan.

Tämän lisäksi tykkään haastatella epätoivoisia miehiä, varsinkin tuollaisia pinnallisia mieslutkia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat