Seksipommi vai sydämenmurskaaja?? Kumpi on pahempi?

Vierailija

Se on ihan eri asia nimittäin seksipommi ja sydäntenmurskaaja. Seksipommia halutaa naida, ja jos suhde loppuu, löytyy toinen naitava vaikka rahalla. Sydäntenmurskaajaan rakastutaan, ja jos se lähtee, murtuu sydän, eikä korviketta niin helposti löydykään. Seksillä voi hallita, mutta sillä ei voi omistaa.

Kommentit (1)

Vierailija

seksikas nainen on vahva mutta ei kova. Nain esim Karita Tuomolan kerran kadulla kavelemassa, ja mielestani han ei ollut lainkaan vetavan nakoinen taysin huolitellusta olemuksestaan huolimatta, miksiko, silla hanesta paistoi sellainen ns tiukka ja kuiva asenne, missa ei ollut mitaan sensuaalisuutta, ei salaperaista kujeilevaisuutta ja eloisuutta, mita joissakin naisissa on luonnostaan ja mika saa miehet sulamaan.

Eli, ensinnakin sinun tulee nayttaa todella kuniilta, terveelta, huolitellulta, raikkaalta ja ns hedelmalliselta (hoikka vyotaro, kaarevat lanteet, pysty peppu, natit rinnat, hyva iho, taytelaiset huulet), tassa asiassa sinulla tulee olla hyvat geenit, halua pitaa itsesi kunnossa, tyylimakua, rahaa meikkeihin, kampaajaan jne, seka esteettista silmaa sille miten saat muokattua itsestasi kauniimman em asioiden avulla.

Mutta sitten, se asenne on kaikkein tarkein. Sellainen "katsokaa minua, katsokaa, katsokaa pliis", asenne on selvasti liikaa yrittamista ja kaikkea muuta kuin seksikasta. Mutta nainen joka kavelee pehmean rauhallisesti, lanteet keinuen, ystavallinen, ymparistonsa tiedostava salaperainen puolihymy huulillaan ja osta huokuu se, etta han on tyytyvainen itseensa ja on balanssissa, ilman mitaan koppavuutta, tai nakyvaa halua saada huomiota, on sensuellilla tavalla SEKSIKAS ja saa miehet rakastumaan itseensa... Arvokkuus on se avainsana, jos naytat tyrkylta, joku saattaa haluta "panna sinua takaapain", mutta ei ole ihastunut eika oikeastaan halua sinua, jos sen sijaan osaat yhdistaa parhaiden puoliesi korostamisen, ja toisaalta salaperaisen pidattaytyvyyden, saa meihet samanaikaisesti erektion kun heidan sydamensa sulaa. Trust me i know

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat