Kysely hotellien lapsille suunnatuista palveluista

Seuraa 
Liittynyt6.12.2015

Hei!

Teen opinnäytetyötäni Helsingin hotellien lasten palveluista, arvioin jos ne vastaavat matkustavien lapsiperheiden odotuksia. Jos olet lapsen / lasten kanssa majoittunut hotellissa viimeisen vuoden sisällä tai suunnittelet hotellimajoitusta lähitulevaisuudessa, vastaisitko ystävällisesti kyselyyni. Kyselyssä on 12 kysymystä englanniksi.

Kiitos kovasti ajastanne!

Kyselyn linkki: https://www.webropolsurveys.com/S/062B61CCD8D0DE06.par

Kommentit (4)

Vierailija

Miksi englanniksi? Voin vastata, jos vaivaudut tekemään kyselyn suomeksi!!! Nyt ollaan Suomessa ja tuot tänne palstalle englanninkielisen kyselyn?

Opinnäytetyö_2015
Seuraa 
Liittynyt6.12.2015

Hei Vierailija,

Taisin ehkä olettaa väärin että suomalaiset osaavat tarpeeksi hyvin englantia vastata kyselyyn. Jätä vain väliin. Toivottavasti löytyy muita jotka osaavat :)

Kysely on englanniksi sillä Helsingin hotellien vieraat ovat n. 50% suomalaisia ja n. 50% ulkomaalaisia, haluan vastauksia sekä suomesta että ulkomailta. Kaikki vastaukset on helpompi analysoida jos tulevat yhden kyselyn kautta samaan tulostaulukkoon. 

Avoimet kysymykset voi tietenkin vastata suomeksi jos haluaa. 

Vierailija

Käytän ammatikseen englantia, mutta en kyllä tiennyt mitä ne kaikki lasten palvelut tarkoittaa. Ei ole tullut yövytään lasten kanssa englanniksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat