Tunnistamaton nainen löytyi vakavien vammojen kanssa - poliisi kaipaa vihjeitä

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/a/1449410329860

Huhhuh, mitenhän pahassa kunnossa onkaan kun ei pysty itse kertomaan kuka on :/ toivottavasti tutut tunnistaa vaatetuksesta!

Kommentit (15)

entinenkauksulainen

Ei ole. Ainoat ulkkarit lähellä on kivitaskun omistajat jotka on perulaisia. Rauhallinen ja kiva paikka. Paikalliset spurgutkin on mukavia ja kohteliaita. Olispa poliisi laittanut kuvan. On ennenkin laittanut jopa ruumiista. Kuvailun perusteella voi olla kuka vaan. Esim. Entinen tuttavani sirpa nimeltään. Mutta hän viihtyi enemmän niissä ostarin baareissa. Jaa-a...

Vierailija

Yllättääkö ketään että viestit tähän on tätä empatiakyvytöntä "yksittäistapaus" "Ullatus" "Vokkia lähellä" paskaa.

Oikeesti, painuuka nyt helvettiin, ei tähän tartteta tätä skeidaa.

Aiheeseen: Kauhea tapaus, toivottavasti selviää ja uhri saa tarvittavan avun ja tuen, ja joku tunnistaa pian. Ja toivottavasti fyysiset vammat ainakin parantuvat. Jaksamista myös omaisille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yksittäistapaus. Ullatus 100 varmasti.

Suo anteeksi maalaisuuteni, mutta mitä tarkoittaa ullatus?

Se on rasistien tapa vähätellä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Mikäli väkivallantekijä on suomalainen, kyse on rasistien mukaan yllätyksestä tai keppostelusta. Mikäli väkivallantekijä on ulkomaalainen, rasisti vääntää sanan yllätys "hoonolle soomelle" jolloin siitä tulee ullatus.

Rasistien maailmassa esim. raiskaus ei ole seksuaalista väkivaltaa, se on yllätysseksiä. Mikäli raiskaaja on suomalainen, asiasta ei rasistien mielestä tarvitsisi edes puhua. Mikäli tekijä on ulkomaalainen, siitä pitää nostattaa someraivo. Paitsi toki jos raiskattu sattuu olemaan esim. vihervasemmistolainen, feministi taikka muuten rasistin mielestä vääränlainen, on raiskaus oikein ja rasisti toivoo, että myös ko. naisen lapsetkin raiskattaisiin mamujen toimesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat