Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

New Yorkin hotellivinkit

Vierailija

Tarkoitus olisi lähteä miehen kanssa kesäkuussa viikoksi New Yorkiin. Ekaa kertaa menemme. Hotelli vaihtoehtoja on lukuisia. Mitä suosittelet? Hotellibudjetti on n. 2000 €. Toki muitakin vinkkejä saa antaa. Mitkä ovat "must" nähtävyydet? Parhaat shoppailupaikat?

Kommentit (6)

Vierailija

Hotel Pennsylvania. Suoraan Madison Square Gardenia vastapäätä. 7th Avenuen varrella ainoastaan pari korttelia Empire State Buildingista.

Hotelli on valtava. Siellä on hiljattain remontoituja sekä ei-remontoituja huoneita. Meille osui jälkimmäinen, mutta se ei haitannut, koska kuka matkustaa New Yorkiin viihtymään hotellihuoneessaan? Huone oli silti hyvin siisti ja siellä oli kaikki tarpeellinen. Sijainti oli kuitenkin täydellinen keskellä Manhattania. Menemme sinne toistekin.

Hotellin aulassa oli muistaakseni kaksitoista hissiä, jotka heti toivat mieleen vanhan 50-luvun amerikkalaisen elokuvan, ihana! :)

Maailman suurin tavaratalo, Macy's, on hotellista jotain 50 metrin päässä. En ostanut mitään, en ole shoppailija, mutta tulipa käytyä :)

Vierailija

Kiitos vinkeistä, katsomme nuo! Onko kukaan käynyt Best Western Premier Herald Square hotellissa tai Radisson Martinique on Broadwayssä? Ap

Vierailija

Pennsylvania on kyllä sijainniltaan ja hinnaltaan suositeltava, mutta jos yhtään haluaa laadukkaampaa majoitusta, niin kannattaa katsoa muita vaihtoehtoja. Jos käyt vain nukkumassa hotellissa niin sitten ok -kunhan otat korvatulpat mukaan :)

Vierailija

The Lexington on hyvä uusi hotelli. Alakerrassa Starbucks ja ravintola, josta saa hyvän aamiaisen ja muutakin ruokaa. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat