Mielenkiintoinen ajatusleikki- mitäs jos emme olisi saanneet pitää itsenäisyyttämme?

Vierailija

Emme olisi enää Suomi, mutta olisimme kuitenkin itsenäisempi valtio kuin nykyään. Emme olisi EU:n talutusnuorassa tarpova räsynukke, jota pakolaisetkin pilkkaa ja jonka päälle syljetään. Naapurimaat eivät ostaisi meidän maita, vaan puolustaisimme jokaista henkeämme panssarein ja tykein. Rajamme olisi kiinni, eikä kenelläkään olisi siihen sanottavaa.

Kommentit (7)

Vierailija

Niin koska emme olisi saaneet pitää itsenäisyyttämme? Talvisodan jälkeen? Jatkosodan jälkeen? Euroopan unioniin liityttäessä? Spekuloiminen on kivaa, mutta ensin olisi kiva tietää mitä spekuloi.

Vierailija

Jos olisimme jääneet palaksi ryssälää, emmekä olisi edes neuvostoliiton hajotessa eronneet, niin vapaata maata osa olisimme. Eikä olisi pakkoruotsiakaan :P!

Vierailija

Minä olisin Igor ja sinä Nadja. Niin yksinkertaista se olisi. Ai niin ja olisimme Naton jäseniä 90 -luvun itsenäistymisen seurauksena.

Vierailija

En ehkä olisi elossa, jos Suomi aikoinaan olisi jäänyt osaksi Neuvostoliittoa ja sittemmin Venäjää. Ainakaan en voisi lukea sanomalehtiä tai netistä mitään www-sivuja. Venäjällä kun asiat ovat hieman toisella tolalla kuin Suomessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat